arrow_drop_up arrow_drop_down

SLIMME ONDERNEMERS ZIJN
ZICHTBAAR OP NLVERHUIST

Word partner van NLVerhuist

NLVERHUIST

ZICHTBAAR OP DE PLEK WAAR KOPERS, VERKOPERS

EN SPECIALISTEN ELKAAR ONTMOETEN.


BEKIJK HIERONDER DE MOGELIJKHEDEN


Meer dan 10 jaar ervaring in de makelaardij, sales en marketing samengebracht in één modern, stabiel en toekomstbestendig platform waarbij kopers, verkopers en specialisten elkaar ontmoeten. Daar moet jouw bedrijf toch ook zichtbaar zijn?

Over ons

In 2013 zat ik bij een klant aan tafel die z'n frustratie uitte over de moeilijke zoektocht naar een makelaar en een vakman. Hij zag door de bomen het bos niet meer en dat kon ik beamen. Toch had hij mij wél gevonden. Daarna bedacht ik samen met mijn zoon het portaal NLVERHUIST. 

Makkelijk en snel een offerte aanvragen, verhuisdozen bestellen of een makelaar inschakelen.

Voor jou nieuwe opdrachten en voor de klant het gemak om alles te kunnen regelen vanuit één centrale plek.

   

Meindert                                    Jeffrey

Klanten zoeken jou!

Onze klanten zijn op zoek naar professionals in de breedste zin van het woord. Er is nog nooit zoveel behoefte geweest aan betrouwbare dienstverlening en vakmanschap. Meld je aan en start vandaag nog met het aanbieden van je diensten.

Vul je agenda met nieuwe opdrachten!

Relevante opdrachten

Je ontvangt alleen relevante opdrachten die voor jou bedoeld zijn en betaalt alleen een kleine vergoeding per maand. Wel zo eerlijk!

Simpel en snel

De klant selecteert jou bedrijf en doet een aanvraag voor een klus, opdracht of offerte. Jij ontvangt deze rechtstreeks per mail. Simpel en snel.

Start de opdracht

Na ontvangst van de opdracht neem je contact op met de klant om z'n aanvraag en wensen te bespreken. Daarna start je de opdracht. Net zo makkelijk.

Voor wie?

Bied je een product of dienst aan wat met verhuizen of verbeteren van een huis te maken heeft? Of een dienstverlenende activiteit zoals een makelaar, aankoopmakelaar of hypotheekadviseur?

Heb je een inschrijving bij KvK en sta je bekend als betrouwbaar bedrijf? Dan is NLVERHUIST geschikt voor jou en mag je starten!

Vul je gegevens in om aan te melden.


Wat krijg ik?

  • Landingspagina
  • Logo en bedrijfsfoto
  • Bedrijfsvermelding
  • Voorstellen en USP's
  • Omschrijving dienstverlening
  • Hyperlink (URL) naar contactformulier
  • Vermelding telefoonnummer
  • Promotie via Social Media
  • Geen bijkomende  kosten


Een eigen landingspagina met logo waarop jij laat zien welke diensten je aanbiedt en waar je goed in bent. Je stelt jezelf voor en benadrukt nog eens extra de USP's van jouw bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijk om een persoonlijke foto te plaatsen. Ook wordt je telefoonnummer getoond zodat potentiële klanten direct contact met je op kunnen nemen.

Dat alles voor slechts € 47,- per maand

Tijdelijk de eerste 2 maanden gratis!

Inclusief opmaken landingspagina 

Cookiebeleid: