NLVERHUIST

Onze klanten zoeken jou!

Onze klanten zijn op zoek naar professionals in de breedste zin van het woord. Er is nog nooit zoveel behoefte geweest aan betrouwbare dienstverlening en vakmanschap. Meld je nu tijdelijk gratis aan en start vandaag nog met het aanbieden van je diensten.

Vul je agenda met nieuwe opdrachten.

Relevante opdrachten

Je ontvangt alleen relevante opdrachten die voor jou bedoeld zijn en betaalt alleen een kleine vergoeding bij een succesvolle opdracht. Wel zo eerlijk!

Simpel en snel

De klant selecteert jou bedrijf en doet een aanvraag voor een klus, opdracht of offerte. Jij ontvangt deze rechtstreeks per mail. Simpel en snel.

Start de opdracht

Na ontvangst van de opdracht neem je contact op met de klant om z'n aanvraag en wensen te bespreken. Daarna start je de opdracht. Net zo makkelijk.

Over ons

In 2013 zat ik bij een klant aan tafel die z'n frustratie uitte over de moeilijke zoektocht naar een vakman. Hij zag door de bomen het bos niet meer en dat kon ik beamen. Toch had hij mij wél gevonden. Daarna bedacht ik samen met mijn zoon het portaal NLVERHUIST. Makkelijk en snel een offerte aanvragen, verhuisdozen bestellen of een aankoopmakelaar inschakelen. Voor jou nieuwe opdrachten en voor de  klant het gemak om alles te kunnen regelen vanuit één centrale plek.

    

Voor wie?

Bied je een product of dienst aan wat met verhuizen of verbeteren van een huis te maken heeft? Of een dienstverlenende activiteit zoals een makelaar, aankoopmakelaar of hypotheekadviseur? Heb je een inschrijving bij KvK en sta je bekend als betrouwbaar bedrijf? Dan is NLVERHUIST geschikt voor jou en mag je gratis starten!

Klik nu op de button om je gratis aan te melden.