OVER ONS!

NLVERHUIST is er voor iedereen die wil verhuizen of z'n huis wil verbeteren!

NLVERHUIST brengt kopers en verkopers samen maar ook alles rondom verhuizen is hier te vinden. Makkelijk en snel een offerte aanvragen, verhuisdozen bestellen of een aankoopmakelaar inschakelen. Via NLVERHUIST kun jij alles zelf makkelijk en snel regelen vanuit één centrale plek.

Ik ben Meindert en één van de oprichters van NLVERHUIST. Ik was al enkele jaren makelaar en kreeg in 2013 het idee om het de consument makkelijker te maken. Gewoon alles regelen vanuit je luie stoel. Ken je die frustratie? Je zoekt je wezenloos op internet en hebt geen idee wat je moet kiezen. Of; je bent op zoek naar een aankoopmakelaar of hypotheekadviseur en ziet door de bomen het bos niet meer. Wie moet je kiezen?

Het kan ook anders, samen ondernemen met een selectieve groep betrouwbare ondernemers. Wij selecteren en screenen de beste bedrijven en dienstverleners en zetten die voor jou op een rij, jij vraagt makkelijk en snel een offerte van één of meerdere bedrijven aan. Zo weet je zeker dat je met betrouwbare bedrijven zaken doet. Immers, de screening hebben wij alvast voor je gedaan.