arrow_drop_up arrow_drop_down

NLVERHUIST

Klanten zoeken jou!

Onze klanten zijn op zoek naar professionals in de breedste zin van het woord. Er is nog nooit zoveel behoefte geweest aan betrouwbare dienstverlening en vakmanschap. Meld je nu gratis aan en start binnenkort met het aanbieden van je product of dienst.

Vul je agenda met nieuwe opdrachten.

Relevante opdrachten

Je ontvangt alleen relevante en regionale opdrachten die speciaal voor jou bedoeld zijn. Even te druk voor een nieuwe opdracht? Dan weiger je gewoon. 

Simpel en snel

De klant selecteert jou bedrijf en doet een aanvraag voor een klus, opdracht of offerte. Jij ontvangt deze rechtstreeks per mail. Simpel en snel.

Start de opdracht

Na ontvangst van de opdracht neem je contact op met de klant om z'n aanvraag en wensen te bespreken. Daarna start je de opdracht. Net zo makkelijk.

Over ons

In 2013 zat ik bij een klant aan tafel die z'n frustratie uitte over de moeilijke zoektocht naar makelaar en een vakman. Hij zag door de bomen het bos niet meer en dat kon ik beamen. Toch had hij mij wél gevonden. Daarna bedacht ik samen met mijn zoon het portaal NLVERHUIST. 

Makkelijk en snel een offerte aanvragen, verhuisdozen bestellen of een makelaar inschakelen. Voor jou nieuwe opdrachten en voor de klant het gemak om alles te kunnen regelen vanuit één centrale plek.

    

Voor wie?

Bied je een product of dienst aan wat met verhuizen of verbeteren van een huis te maken heeft? Of een dienstverlenende activiteit zoals een makelaar, aankoopmakelaar of hypotheekadviseur?

Heb je een inschrijving bij KvK en sta je bekend als betrouwbaar bedrijf? Dan is NLVERHUIST geschikt voor jou en kun je starten!

  

Via de verhuisplanner

Voor de consument is de verhuisplanner een handige checklist bij het plannen van de verhuizing. Via de routing van deze pagina komen de klanten op de juiste plek terecht en worden de verschillende diensten aangeboden. Een erg krachtige tool! Wanneer je op Google "Verhuisplanner" intikt staat NLVERHUIST bovenaan. 

Routing op de homepage

De homepage is zo ingedeeld dat alles makkelijk is te vinden. De bezoekers worden direct van informatie voorzien en worden via verschillende pagina's doorverwezen. Hierdoor worden ze in contact gebracht met de juiste bedrijven. Voor de klant een stukje gemak en voor jou als bedrijf een kans.

Zoekbalk NLVERHUIST

Zoekbalk op pagina's

Via de zoekbalk op meerdere pagina's zijn de bedrijven te vinden. De consument vult hierin wat hij/zij zoekt en net als in Google, komen hier de bedrijven naar boven. Ook aanverwante Blogs en overige informatie kan hier worden hier getoond. 

De juiste Blogs

Bloggen is de klant van informatie voorzien en tips en adviezen delen. Gewoon gratis! Hierdoor komen ze op een informatieve manier met NLVERHUIST in contact. Via de Blogs worden ze doorverwezen naar de juiste plek. Zo brengen we informatie en dienstverlening bij elkaar. Wil je als partner een informatief Blog schrijven? Ook die mogelijk bieden we aan onze partners kosteloos aan.

De landingspagina in Google*

Via je eigen landingspagina bied je de diensten aan en vertel je waar jij het beste in  bent. Dit kan worden ondersteund met een aantal foto's en een persoonlijke- of bedrijfsvideo. We gebruiken de juiste zoekwoorden en de landingspagina profiteert mee op de autoriteit van NLVERHUIST in Google. Voor de landingspagina vragen we een kleine vergoeding per maand.

Social Media

Social Media wordt steeds krachtiger en heeft een enorm bereik. De Blogs en landingspagina's van de verschillende partners worden gedeeld met de juiste doelgroep. Steeds meer consumenten weten NLVERHUIST via onder andere Social Media te vinden.

Aanbod woningen

Via de aanbodpagina mogen verkopers of diens makelaar gratis de woning aanbieden. Ze kunnen foto's, plattegronden, kenmerken en de tekst plaatsen. Bij elke woning of overzichtspagina kunnen wij banners plaatsen met doorverwijzing naar een dienst of product. Dit is voor jou enorm interessant!

Klik nu  op de button en start met NLVERHUIST!

Cookiebeleid: