VOOR BEDRIJVEN

Voor bedrijven NLVERHUIST

Klanten zoeken jou!

Onze klanten zijn op zoek naar professionals in de breedste zin van het woord. Er is nog nooit zoveel behoefte geweest aan betrouwbare dienstverlening en vakmanschap. Via NLVERHUIST bieden wij de mogelijkheid om je diensten en/of producten aan te bieden.


Klik nu op de button en vraag direct kosteloos meer informatie aan over de mogelijkheden.

Vul je agenda met nieuwe opdrachten.

Relevante opdrachten

Je ontvangt alleen relevante en regionale opdrachten die speciaal voor jou bedoeld zijn. Even te druk voor een nieuwe opdracht? Dan weiger je gewoon. 

Simpel en snel

De klant selecteert jou bedrijf en doet een aanvraag voor een klus, opdracht of offerte. Jij ontvangt deze rechtstreeks per mail. Simpel en snel.

Start de opdracht

Na ontvangst van de opdracht neem je contact op met de klant om z'n aanvraag en wensen te bespreken. Daarna start je de opdracht. Net zo makkelijk.
Oprichters NLVERHUIST

Over ons

In 2013 zat ik bij een klant aan tafel die z'n frustratie uitte over de moeilijke zoektocht naar makelaar en een vakman. Hij zag door de bomen het bos niet meer en dat kon ik beamen. Toch had hij mij wél gevonden. Daarna bedacht ik samen met mijn zoon het portaal NLVERHUIST. 

Makkelijk en snel een offerte aanvragen, verhuisdozen bestellen of een makelaar inschakelen. Voor jou nieuwe opdrachten en voor de klant het gemak om alles te kunnen regelen vanuit één centrale plek.

Voor wie?

Bied je een product of dienst aan wat met verhuizen of verbeteren van een huis te maken heeft? Of een dienstverlenende activiteit zoals een makelaar, aankoopmakelaar of hypotheekadviseur?

Heb je een inschrijving bij KvK en sta je bekend als betrouwbaar bedrijf? Dan is NLVERHUIST geschikt voor jou en kun je starten!

Hoe wordt je bedrijf gevonden?

Via de verhuisplanner

Voor de consument is de verhuisplanner een handige checklist bij het plannen van de verhuizing. Via de routing van deze pagina komen de klanten op de juiste plek terecht en worden de verschillende diensten aangeboden. Een erg krachtige tool! Wanneer je op Google "Verhuisplanner" intikt staat NLVERHUIST bovenaan. 

Routing op de homepage

De basis is een huis verkopen, kopen en verbeteren. Via deze funnels en klantreis worden bezoekers van informatie voorzien en via verschillende (landings)pagina's doorverwezen. Hierdoor worden ze in contact gebracht met de juiste bedrijven. Voor de klant een stukje gemak en voor jou als bedrijf een kans.

De juiste Blogs

Bloggen is de klant van informatie voorzien en tips en adviezen delen. Gewoon gratis! Hierdoor komen ze op een informatieve manier met NLVERHUIST in contact. Via de Blogs worden ze doorverwezen naar de juiste plek. Zo brengen we informatie en dienstverlening bij elkaar. Indien je voor banners kiest krijg je de mogelijkheid om deze bij verschillende relevante blogs te plaatsen. 

De landingspagina in Google*

Via je eigen landingspagina bied je de diensten aan en vertel je waar jij het beste in  bent. Dit kan worden ondersteund met een aantal foto's en een persoonlijke- of bedrijfsvideo. We gebruiken de juiste zoekwoorden en de landingspagina profiteert mee op de autoriteit van NLVERHUIST in Google.

Social Media

Social Media wordt steeds krachtiger en heeft een enorm bereik. De Blogs en landingspagina's van de verschillende partners worden gedeeld met de juiste doelgroep. Steeds meer consumenten weten NLVERHUIST via onder andere Social Media te vinden.

Aanbod woningen (Eind 2021)

Via de aanbodpagina mogen verkopers of diens makelaar gratis de woning aanbieden. Ze kunnen foto's, plattegronden, kenmerken en de tekst plaatsen. Bij elke woning of overzichtspagina kunnen wij banners plaatsen met doorverwijzing naar een dienst of product. Dit is voor jou enorm interessant om direct je doelgroep te bereiken.

Bezoekersaantallen stijgt

Aantal bezoekers stijgt

Door continu content toe te voegen blijft het aantal bezoekers stijgen. De consument is voornamelijk op zoek naar informatie voordat ze overgaan tot een aankoop of opdracht. Deze informatie vinden ze hier.


Wil je meer weten? Klik dan nu op de button en vraag direct meer informatie aan over het aanbieden van jouw diensten en/of producten via NLVERHUIST.