Downloads

Beschikbare downloads

Hieronder belangrijke downloads om het jou als koper of verkoper makkelijker te maken. Zonder registratie te downloaden en vrij voor gebruik en/of te delen/printen mits je ons logo erin laat staan. Voor een woning verkopen heb je de vragenlijst woning en voor de verkoop van je appartement de vragenlijst appartement. De roerende zakenlijst heb je voor beiden nodig. Ook het opleveringsformulier heb je in een later stadium voor beiden nodig. Succes!
Vragenlijst woningen - NLVERHUIST

Vragenlijst woning

Bij een huis verkopen hoort ook een vragenlijst, ook wel informatielijst genoemd. Als verkoper informeer je hiermee de koper over allerlei zaken die betrekking hebben over het te verkopen object. Als verkoper heb je een meldingsplicht en als koper een onderzoeksplicht. Deze vragenlijst heeft alleen betrekking op woningen.
Vragenlijst appartement incl. checklist VvE

Vragenlijst appartement

Bij een appartement verkopen hoort ook een vragenlijst, ook wel informatielijst genoemd. Als verkoper informeer je hiermee de koper over allerlei zaken die betrekking hebben over het te verkopen object. Als verkoper heb je een meldingsplicht en als koper een onderzoeksplicht. Deze vragenlijst inclusief checklist VvE heeft alleen betrekking op appartementen.
Roerende Zakenlijst

Roerende zakenlijst

Op de roerende zakenlijst, ook wel overnamelijst genoemd staan de roerende zaken (spullen) die meegaan, achterblijven of ter overname worden aangeboden. Vul deze lijst goed in zodat er achteraf geen misverstanden over ontstaan. Ook deze lijst wordt getekend door koper(s) en verkoper(s).
Opleveringsformulier - NLVERHUIST

Opleveringsformulier

Tijdens de eindinspectie wordt gecontroleerd of de afspraken zijn nagekomen maar ook de meterstanden worden opgeschreven. Via de button kan je een eindinspectie/opleveringsformulier downloaden. Hierin verklaart de koper tevens akkoord te gaan met een juiste oplevering. Een belangrijk formulier dus.
Bezichtigingswijzer-Checklist-huis-kopen-NLVERHUIST

Checklist bezichtigen

De meeste woningzoekers gaan meerdere woningen bekijken voordat ze een bod overwegen. Bij zo'n bezichtiging of zelfs meerdere bezichtigingen op één dag kun je snel belangrijke dingen vergeten. Download nu de checklist bezichtigen zodat je niets vergeet en later thuis nog eens alles na kan lezen. 
Tips huis verkopen

Tips huis verkopen

Een e-book vol met tips die jou kunnen helpen je huis sneller maar vooral voor een hogere prijs te kunnen verkopen. Sommige verkooptips zijn makkelijk toe te passen en anderen heb je iets meer tijd voor nodig. Je zult zien dat na het toepassen van deze tips je huis er voor geïnteresseerden een stuk aantrekkelijker uitziet.