HUIS EN TUIN VERBETEREN OF VERBOUWEN

Wil je iets verbeteren aan je huis of tuin? Of denk je aan een verbouwing? Dan kun je deskundige adviezen en degelijk vakmanschap goed gebruiken. NLVERHUIST heeft een zorgvuldige selectie gemaakt van hoogwaardige vakmensen en bedrijven. Kies de gewenste categorie en vind de specialist in jouw woonplaats of regio.

Aannemers en bouwbedrijven

Aannemer en bouwbedrijf

Badkamer vervangen of renoveren? Dan ben je gebaat bij eerlijk advies. Je wordt geholpen door deskundige adviseurs die de tijd voor je nemen. Om het visueel te maken kan er een 3D ontwerp worden gemaakt.

Bouwkundig inspecteur

Wanneer je een huis koopt doe je er in veel gevallen verstandig aan een bouwkundige  keuring uit te laten voeren door een bouwkundig inspecteur. Net zoals bij een auto kun je een woning ook laten keuren. Dat geeft je net wat meer zekerheid.

Energieadviseur

De energielasten maken een steeds groter deel uit van onze woonlasten, daar valt nog veel te besparen. Ook komt de overheid met steeds meer regels om woningen energiezuiniger te maken. Laat  je adviseren door de beste energieadviseurs.

Woninginrichting

Begin op tijd met het uitzoeken van vloerbedekking, meubels en gordijnen. Houd rekening met levertijd en speciale wensen. Niets is zo vervelend dan wachten op spullen die je hebt uitgezocht terwijl je "nieuwe" huis er klaar voor is.

Woningontruiming

Gedreven en vakkundige woningontruimers voor volledige ontzorging. Wil jij je woning  milieuvriendelijk en snel laten ontruimen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben de beste vakmensen alvast voor je geselecteerd.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Klik dan op de button en laat weten waarnaar je op zoek bent.