Makelaar Meppel

Makelaar Meppel

Makelaars in Meppel zijn er in allerlei soorten en maten maar een makelaar vinden die écht bij je past lijkt een hele opgave. Door de verschillen in dienstverlening en makelaarskosten zie je soms door de bomen het bos niet meer. Ik kan me voorstellen dat je met veel vragen zit en niet weet waar je moet beginnen. Wij hebben de beste makelaars in Meppel voor je op een rij gezet.


Overweeg jij je huis in Meppel te verkopen? Start gewoon hier!

Overzicht van makelaars in Meppel

Mijn makelaar Rob de Jong

Aankoop, verkoop, taxatie


Oostergetel Makelaardij

Aankoop, verkoop, taxatie


Jan Weide Makelaars

Aankoop, verkoop, taxatie


Hup & Fidom Garantiemakelaars Meppel

Aankoop, verkoop, taxatie


Huls Makelaardij

Aankoop, verkoop, taxatie


Van Santen Makelaardij

Aankoop, verkoop, taxatie


Van Dorsten Makelaars

Aankoop, verkoop, taxatie


Gratis waardebepaling van een makelaar in Meppel

De eerste stap is een waardebepaling van een makelaar die bekend is in Meppel. Eerlijk en onafhankelijk advies van een ervaren makelaar. Klik op de button en start een gratis aanvraag. De makelaar neemt contact op om een afspraak te plannen. Zo kun je tegelijk kennis maken en de makelaar de woning laten zien. Hij/zij zal je daarna adviseren over jouw mogelijkheden. Ook worden je wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarnaast zal de makelaar zijn verkoopstrategie met bijbehorende makelaarskosten aan je voorleggen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wacht niet langer en doe het gewoon!

Meer informatie over makelaars in Meppel

Wat rekent de makelaar in Meppel aan courtage?

Courtage is de vergoeding voor de makelaar voor het verkopen van je huis. Sommige makelaars in Meppel rekenen een vast bedrag en anderen rekenen een percentage van de verkoopprijs. Ook zijn er soms variaties mogelijk met een prestatiebeloning. 

Welke mediakosten worden er berekend?

De mediakosten bestaan voornamelijk uit de fotograaf, woningvideo, tekst schrijven en de plattegronden inmeten en tekenen. Makelaars schakelen hiervoor steeds vaker professionele bedrijven in. Je ziet dat de kwaliteit van de media van makelaars in Meppel enorm is toegenomen de laatste jaren. De makelaar maakt hiervoor graag een afspraak om zijn/haar dienstverlening met bijbehorende tarieven toe te lichten.

Moet ik ook presentatiekosten betalen?

Niemand doet iets voor niets, dat geldt ook voor de makelaars in Meppel. Van de media wordt een mooie presentatie gemaakt. De woningzoeker krijgt dan een goed beeld van jouw woning. Vaak kun je tussen verschillende opties kiezen, bespreek dat met de makelaar. De makelaars in Meppel leveren de beste kwaliteit tegen reële kosten.

Zijn er ook advertentiekosten aan de verkoop verbonden?

Vroeger werd de woning vaak in een krant geplaatst maar dat tegenwoordig wordt alles online aangeboden. Vind je het nodig om jouw woning in de lokale krant te plaatsen? Ook dat kun je aangeven tijdens het kennismakingsgesprek met de makelaar. Geef gewoon aan wat je wensen zijn.

Krijg ik een offerte van makelaars in Meppel?

De kosten van een makelaar bestaan dus uit verschillende onderdelen. Wil je een offerte van verschillende makelaars in Meppel? Of wil je eerst weten wat je woning waard is? Nodig dan één of meerdere makelaars uit voor een waardebepaling van je huis. De makelaars in Meppel komen graag gratis langs om de waarde van jouw woning te bepalen. Daarna beslis je zelf via welke makelaar je wilt verkopen.

Ik wil graag eerst een ruwe schatting van de waarde van mijn woning in Meppel, kan dat?

Ook dat is mogelijk, er kunnen allerlei redenen zijn waarom je graag eerst een ruwe schatting van je woning wilt ontvangen. Klik op de button hieronder en ontvang binnen enkele minuten een gratis waarderapport.