Mediation

Een conflict heeft altijd verschillende kanten

Mediation Zwolle

In ieders leven komen conflicten voor, dat is normaal. Je kunt het even niet vinden met de ander. Jullie meningen lopen uiteen. Vaak lossen de conflicten zich op. Je komt weer tot elkaar.

Soms niet. De kloof tussen jou en de ander blijft, groeit en je voelt: hier is moeilijk mee te leven. Als je er met de ander niet uitkomt, kan mediation jullie verder brengen. Zowel privé als zakelijk. Een professionele buitenstaander helpt weer overzicht te krijgen en de regie over je leven terug te vinden. 

Herman Schaeffer ontvangt dagelijks verzoeken voor informatie of het maken van een afspraak. Veel mensen voelen de behoefte om een conflict op te lossen. Herman Schaeffer gaat vertrouwelijk om met wat je hem vraagt. Hij helpt je concreet naar een volgende stap.

Neem gerust contact op. Herman Schaeffer is bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur van maandag t/m vrijdag, met uitzondering van feestdagen.

Bel Herman Schaeffer: 06 24 10 40 77. Of mail info@schaeffer-mediation.nl Terborchstraat 7 - 8011 GD Zwolle www.schaeffer-mediation.nl


Mediator Zwolle Schaeffer Mediation