Rabobank stelt verwachting huizenprijzen bij!
09 mei 2022 
0 min. leestijd

Rabobank stelt verwachting huizenprijzen bij!

❤️ Abonneer en klik op de 🔔 voor meer

De Rabobank stelt haar verwachtingen voor de huizenmarkt bij, door de toenemende risico’s van de huidige bubbel. De voorspellingen worden door grote onzekerheid omgeven, omdat er nog veel onduidelijk is over de huidige ontwikkelingen in de wereld. Toch wordt er nog een flinke prijsstijging verwacht, ook al zou die minder hard stijgen dan de afgelopen jaren.

Ik heb het al eerder gezegd, een stijging blijft nog steeds een stijging maar dan minder hard. We zien op allerlei gebieden steeds grotere onzekerheden ontstaan die doorwerken in de woningmarkt. Bekijk de video voor meer informatie.


> Ga naar YouTube kanaal van NLVERHUIST voor alle video's

Terug naar overzicht

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor