Tuinontwerp

Tuinontwerp Zwolle

Tuinontwerp Zwolle

Patrick Veenstra Tuinontwerp

Patrick Veenstra Tuinontwerp is een jong ontwerpbureau uit Zwolle, overtuigd van een goed stap-voor-stap geconcipieerd tuinontwerp, passend bij de wensen van de klant. Dit resulteert in een optimalisatie van uw woon-en tuingenot en de uitstraling van uw woning. Evenwel werkt het positief op de waarde van uw woning. Kies voor een vrijblijvende kennismaking om de wensen en mogelijkheden te bespreken en word verrast door de perspectieven!

Tuinontwerp

Een tuin waar u trots op bent en van kunt genieten, begint bij een goed ontwerp! Interactief worden stap voor stap algemene en daarna steeds gedetailleerde ontwerpen gemaakt en alternatieven voorgesteld, totdat het beoogde eindresultaat bereikt is. Waarbij u ook een belangrijke rol speelt tijdens het proces. De tuinontwerpen worden gemaakt voor huizen met een kleine voortuin tot huizen met grote achtertuinen. Elk huis is weer uniek of kan uniek zijn!

Tuinontwerp - stappenplan

De eerste en belangrijkste stap van het ontwerpproces is de kennismaking, waarbij de wensen en de richting van het ontwerp besproken wordt, dit vrijblijvende gesprek kan op locatie zijn, maar ook bij ons op kantoor. In dit gesprek kan alles verteld worden over uw huidige tuin, foto’s van de huidige tuin maar ook de wensen die u heeft voor het nieuwe tuinontwerp.


Vervolgens vertellen wij u hoe het ontwerpproces gaat verlopen. Afhankelijk van het eerste gesprek, kan er daarna afgesproken worden op locatie om uw tuin in te meten en overige zaken te inventariseren. Met deze informatie kunnen wij aan de slag om de eerste opzet van uw tuin te ontwerpen.
Tijdens het volgende gesprek wordt het eerste 3D ontwerp getoond om u een gevoel te geven hoe het er allemaal uit komt te zien. Maar vooral of het is wat u voor ogen had! Maar wat ook belangrijk is; Er wordt inzicht gegeven in de kosten om de tuin te laten aanleggen.