Styling

Verkoopstyling

Verkoopstylist(e)

Een mooie presentatie waarbij je kijkers verleidt om juist bij jouw huis te komen kijken waardoor je sneller en tegen een hogere opbrengst verkoopt. Dat is wat styling voor je kan doen. Met kleine aanpassingen maak je een groot verschil en de investering haal je er dubbel en dwars weer uit. Vraag nu een offerte aan voor verkoopstyling van jouw huis en verkoop daardoor sneller en tegen een hogere opbrengst.

Verkoopstyling op afstand

Verkoopstyling op afstand

Verkoopstyling op afstand is de nieuwste ontwikkeling wat betreft een betere presentatie tegen geringe kosten. Je maakt zelf (of je makelaar) foto's met je mobiel die je deelt met de verkoopstyliste. Binnen enkele dagen ontvang je een adviesrapport op maat zodat je precies weet wat je kan aanpassen voor een betere presentatie.

Verschil verkoop- en interieurstyling

Verkoopstyling zet je in voor een betere presentatie van je huis waardoor je sneller en tegen een hogere opbrengst verkoopt. De ontvangt advies van de stylist hoe je de woning het beste kan aanpassen om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Met kleine aanpassingen maak je vaak al een groot verschilt. Verkoopstyling wordt toegepast wanneer je de woning gaat verkopen.

Interieurstyling doe je meestal voor jezelf. Je bent toe aan een nieuw interieur of wilt wat zaken aanpassen maar je weet niet waar je moet beginnen. Door een interieurstyliste in te schakelen worden je ideeën omgezet naar de werkelijkheid waarna je weer optimaal kan genieten van je huis.