NLVERHUIST

Wat is mijn huis in Zwolle waard?

Misschien is je huis wel meer waard dan je denkt!

Zwolle is een leuke en populaire stad om te wonen en de prijzen zijn er de afgelopen jaren extreem gestegen. Uit allerlei hoeken van Nederland komen mensen naar Zwolle verhuizen.

Hoeveel is jouw huis in waarde gestegen?

Waarschijnlijk zal je begrijpen dat jouw huis ook in waarde is gestegen. Maar de vraag blijft, hoeveel is de waardestijging De waarde van een woning bestaat uit meerdere componenten waarbij ligging en afwerking één van de belangrijkste zaken zijn. De locatie blijft nou eenmaal een belangrijk punt. De makelaars in Zwolle zijn een kei in het onderbouwd inschatten van de waarde van jouw woning. En dat doen ze nog gratis ook. Nodig één of meerdere makelaars uit en laat je adviseren over de huidige waarde van je woning en op welk moment je het beste kunt verkopen.

De waarde bepalen

De waarde van een woning wordt vaak bepaald door de vergelijkingsmethode. Hierbij wordt gekeken naar de oppervlaktes, inhoud, ligging, bouwstijl en andere belangrijke zaken zoals afwerking. Is de woning gedateerd of geheel gemoderniseerd. Dat maakt een groot verschil uit voor de waarde. Ook de staat van onderhoud is medebepalend voor de waarde van een huis. De makelaars in Zwolle zijn dé experts en adviseren je graag.

Gratis waardebepaling  van je huis in Zwolle

Wanneer je overweegt je huis te verkopen ben je natuurlijk benieuwd naar de waarde. Vaak wordt er eerst online gekeken hoeveel een huis op kan brengen. Waarderapport.nl is zo’n site. Hier wordt alleen een indicatieve waarde gegeven en kan flink afwijken wanneer je de oppervlaktes niet goed invult. Ook het type huis en andere belangrijke aspecten worden niet altijd meegenomen in een online waardebepaling. Ook het moderniseren en verbeteren van een woning worden niet meegenomen in zo’n waardeschatting. Daarvoor kun je bij de makelaars in Zwolle aankloppen. De makelaar komt kosteloos langs om de woning te bekijken en op te nemen. Je krijgt dan inzage in de waarde van je woning en hoe je die het beste in de markt kunt zetten voor een optimaal resultaat. Maak nu vrijblijvend kennis met de Zwolse makelaars, de experts op de Zwolse woningmarkt!