APPARATUUR AANSLUITEN
17 augustus 2019 
1 min. leestijd

APPARATUUR AANSLUITEN

Aansluiten apparatuur

Terug naar overzicht

Apparatuur aansluiten kan een frustrerende bezigheid zijn wanneer je niet meer weet welke kabel waar hoort. Dit overkomt ons allemaal wel eens na de verhuizing. Je denkt ik sluit even de TV of computer aan maar dan! Je twijfelt tussen welke snoeren je moet gebruiken en waar je ze in moet stoppen. Toch begin je vol vertrouwen aan de klus maar merkt al snel dat het niet werkt zoals dat zou moeten. Vooral receivers met oneindige aansluitmogelijkheden maken het lastig om de juiste keuze te maken. Daarnaast kan vooral randapparatuur ervoor zorgen dat je aansluiting afwijkt van de standaard.

Tip apparatuur opnieuw aansluiten

Verhuizen is een stressvolle bezigheid en daardoor vergeet je nog wel eens hoe alles aangesloten zat. Dit kun je heel eenvoudig oplossen door een foto of schema te maken van de apparatuur toen deze nog aangesloten was. Dit voorkomt enorme frustratie en fouten bij het aansluiten. Pak je mobiel en maak foto’s van de  achterkant en gebruik desnoods tape om de kabels te nummeren. Het kan ook handig zijn om op de tape te schrijven waar de kabel naartoe moet of waar hij in moet. Dit is een kleine moeite maar bespaart je enorm veel zoekwerk en de apparatuur blijft heel. Soms is het ook handig de kabels te bundelen, hiermee weet je welke kabels bij elkaar horen. Succes!

Contact

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor