WAT KOST EEN NIEUWE BADKAMER?
18 september 2019 
1 min. leestijd

WAT KOST EEN NIEUWE BADKAMER?

Wat bepaalt de prijs?Volg ons laatste nieuws ook via- https-::www.facebook.com:nlverhuist

Terug naar overzicht

Badkamers zijn er in alle soorten en maten en de prijzen hiervan kunnen enorm uiteenlopen. De mate van luxe, de grootte maar ook de hoeveelheid werkzaamheden bepalen de prijs.

Kleine badkamer

Een kleine badkamer is maximaal 5m2 groot. Hierin past natuurlijk minder dan in een grote badkamer. Een enkele wastafel is natuurlijk een stuk goedkoper dan een dubbele. Maar ook de hoeveelheid sanitair en tegelwerk is minder werk dan bij een grote badkamer.

Middelgrote badkamer

Een middelgrote badkamer is tussen de 5 en 10 m2 groot. Hierin is ook vaak een bad geplaatst. Daarnaast beschikt de middelgrote badkamer vaak over een dubbele wasbak of wandmeubel. In sommige gevallen is er ook een toilet aanwezig.

Grote badkamer

Onder grote badkamers worden badkamers gerekend vanaf circa 10m2. In zo’n badkamer vind je vaak meerdere badkamermeubels maar ook een toilet. Ook een aparte douchehoek en een ligbad worden hierin vaak geïnstalleerd. Ook het betegelen van deze badkamer zal een stuk duurder uitvallen dan bij een kleine badkamer.

Opbouw van de kosten

De totale prijs is opgebouwd uit circa 10% afvoerkosten, 35% materiaalkosten en 55% arbeidskosten. Het overgrote deel zijn dus de manuren. Een badkamer installeren is specialistenwerk en kost over het algemeen veel tijd. Daarnaast moet er worden nagedacht over het slopen van de badkamer. Ben je handig en kun je dit zelf, of wil je dit uitbesteden.

Offerte aanvragen

Via NLVERHUIST kom je in contact met de beste badkamer specialisten die er in jouw regio te vinden zijn. Makkelijk en snel een transparante offerte aanvragen bij betrouwbare geselecteerde bedrijven.

Klik hier voor badkamer leveranciers

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor