Dit is waarom je een verhuisbedrijf moet inschakelen
24 november 2023 
2 min. leestijd

Dit is waarom je een verhuisbedrijf moet inschakelen

Verhuizen brengt een hoop spanning en stress met zich mee. Niet alleen het verhuizen op zich, maar ook alles daaromheen. Je kunt je dus voorstellen dat het helemaal niet zo’n gek idee is om eens te informeren bij een verhuisbedrijf wat de kosten zijn om alles voor je te laten regelen. 

Zo is het enige wat jij hoeft te doen, het inpakken van je kleding en het leeghalen van de kastjes en wordt alles keurig voor je van de oude naar de nieuwe woning gebracht. Daarbij komt ook dat je bij schade keurig schadeloos wordt gesteld, dus je ook niet bang hoeft te zijn dat één van de vrienden te onbenullig is en denkt een zware kast wel alleen te kunnen tillen. 

Omdat niet iedereen direct overtuigd is van het inschakelen van een verhuisbedrijf, hebben we een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

Een verhuisbedrijf inschakelen bespaart je kosten

Op het eerste oog lijkt het niet zo, maar we kunnen je verzekeren dat het inschakelen van een verhuisbedrijf je geld scheelt. Alleen al de tijd die het je zelf kost en ook het moeten huren van een bus, aanhanger en allerlei andere toebehoren die je nodig hebt bij het verhuizen. 

Ook de mensen die je helpen wil je natuurlijk kunnen voorzien van wat eten en drinken, waardoor het alles bij elkaar aardig in de papieren kan lopen. Daarbij komt ook dat er tijdens het verhuizen ook iets stuk kan gaan, waardoor ook deze kosten hier nog bovenop komen. 

Genoeg reden dus om een verhuisbedrijf in te schakelen. Zo hoef je zelf niets te regelen, zijn ze verzekerd tegen schade en is alles een stuk sneller geregeld.

Veiligheid en zekerheid boven alles

Wanneer je een stel vrienden optrommelt om te gaan verhuizen, dan zit er altijd wel iemand tussen die zich even wil bewijzen ten opzichte van de rest van de mensen. Ontzettend stom natuurlijk, maar wel de realiteit. 

Je kunt je dus wel voorstellen dat de kans op schade of nog erger altijd op de loer liggen. Kies je voor een verhuisbedrijf, dan is dit in ieder geval iets waar je niet over na hoeft te denken. Zo weten deze verhuizers precies hoe ze alles moeten demonteren en ook met beleid naar beneden kunnen krijgen. 

Vooral wanneer je een wenteltrap hebt, is een bed vaak een flinke uitdaging. Daarbij beschikken ze ook over voldoende materiaal om alles goed te kunnen verpakken en zetten ze het stevig vast in de vrachtwagen. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat er iets beschadigd raakt. Mocht dit toch het geval zijn, dan zijn ze hier gewoon voor verzekerd en worden de kosten door het bedrijf aan je vergoed.

Mogelijkheid tot tussentijdse opslag

Het kan soms voorkomen dat je een prachtige nieuwe woning hebt gekocht, maar je de huidige woning al eerder moet verlaten voordat je in het nieuwe huis kunt. Even balen, maar niet wanneer dit een voorwaarde is om het nieuwe huis te kunnen kopen. 

Omdat het dus kan zijn dat je tijdelijk ergens anders woont, is het wel zo prettig dat je spullen ergens opgeslagen kunnen worden. Door te kiezen voor een verhuisservice met inboedelopslag, worden al je spullen keurig door het verhuisbedrijf bij hen in een grote beveiligde ruimte opgeslagen en kunnen de spullen wanneer je ze nodig hebt, vanaf daar door het bedrijf naar de nieuwe woning worden gebracht.

 Zo hoef je je dus geen zorgen te maken over de opslag en wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld, hoe handig is dat?

Over de schrijver
Hoi, mijn naam is Martijn en eigenaar van NLverhuist.nl. Wil jij meer weten over verhuizen, verkopen, hypotheken, makelaardij en wonen dan ben je hier op de juiste plek. Veel plezier met lezen
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor