Gaan makelaars ook in lockdown?
15 december 2020 
0 min. leestijd

Gaan makelaars ook in lockdown?

Ik kan me voorstellen dat deze vraag naar boven komt wanneer je op zoek bent naar een huis. Misschien zijn er zelfs al afspraken gemaakt voor bezichtiging en vraag jij je af of deze doorgaan. Raadpleeg daarvoor altijd de actuele informatie van de makelaar zelf.

Vooralsnog kunnen makelaars met aangepaste maatregelen gewoon hun werkzaamheden uit blijven voeren. Door de verschillende brancheorganisaties is in oktober een handreiking zakelijke dienstverlening uitgegeven die ook in december 2020 wordt gebruikt. Deze handreiking is gebaseerd de informatie van de rijksoverheid. Makelaarskantoren kunnen er ook voor kiezen om dicht te gaan, respecteer ook deze keuze omdat veiligheid boven alles gaat.

Per 15 december 2020 is de volledige lockdown een feit waarbij we zoveel mogelijk contacten moeten vermijden. Beter een korte periode even flink streng zijn dan maar aan blijven modderen lijkt het motto van de regering. Dit heeft grote gevolgen voor onze samenleving maar vooralsnog kunnen makelaars, aankoopmakelaars en taxateurs gewoon hun werk blijven doen wanneer ze de maatregelen in acht nemen.

Makelaars kunnen afwijkende maatregelen treffen wat betreft bezichtigingen en afspraken. Respecteer die!

Klik hier voor de handreiking >>

 

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Hypotheekadviseur en aankoopmakelaar

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor