Offerte Taxatierapport taxateur

De beste taxateur(s)

Wanneer je een huis koopt en een hypotheek aanvraagt zal de bank in de meeste gevallen een gevalideerd taxatierapport eisen. Hiervoor zul je een erkende taxateur in moeten schakelen. Er kunnen ook andere redenen zijn zoals een hypotheek oversluiting waarvoor je een taxatierapport nodig hebt.


Heb je een taxatierapport of taxateur nodig? Gebruik dan de button hieronder en vraag een offerte aan.

Meer informatie over taxaties

Wat is een taxatie? NLVERHUIST

Wat is een taxatie?

Een taxatie is een onderbouwde schatting van de waarde van een huis die door een taxateur wordt uitgevoerd. Dit in tegenstelling tot een waardebepaling die door de makelaar wordt uitgevoerd. Makelaar en taxateur kunnen dezelfde persoon zijn maar mogen enkel één opdracht bij hetzelfde huis uitvoeren.
Wat doet een taxateur?

Wat doet een taxateur?

De rol van taxateurs staan onder druk door de komst van modelmatige waarderingen. Met de veranderende markt en taxatie regels moet de taxateur rekening houden, maar ook de explosie op de woningmarkt doen de wenkbrauwen van taxateurs soms fronzen. De taxateur als specialist zal hier ook z’n “nieuwe” weg in moeten vinden. Daarnaast moet de meerwaarde van een taxateur blijken uit de informatie en kwaliteit die hij verstrekt en levert. Zo wordt een taxateur naast een expert op het gebied van taxeren steeds meer gezien als adviseur. Ook hierbij komt energie en duurzaamheid om de hoek kijken.
WONING WORDT LAGER GETAXEERD, WAT NU?

Taxatiewaarde lager, wat nu?

Starters John en Annemarie hadden een leuk huis gezien en vroegen de makelaar of ze konden komen kijken. Natuurlijk kan dat zei hij, maar er komen nog wel meer mensen. Dat is natuurlijk begrijpelijk in deze markt maar dat er achteraf gezien zoveel mensen kwamen was nou niet echt in het voordeel van John en Annemarie.
Hoe vind ik een goede taxateur?

Hoe vind ik goede taxateur?

Via NLVERHUIST vind je alleen maar gecertificeerde en betrouwbare taxateurs die voldoen aan de laatst gestelde eisen. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd en ontvang je een taxatierapport dat door alle banken in Nederland wordt geaccepteerd. Ook voor een gevalideerd taxatierapport van bijvoorbeeld NWWI ben je hier aan het juiste adres.

Klik op de button voor meer informatie en waar je zoal op moet letten wanneer je een taxateur selecteert.

Huis laten taxeren door taxateur

Huis laten taxeren door taxateur

Je kunt een taxateur inschakelen wanneer je een huis hebt gekocht en een hypotheek af wilt sluiten. De bank vraagt dan in de meeste gevallen om een taxatierapport. Wanneer je een verbouwing wilt meefinancieren of de hypotheek over wilt sluiten schakel je in de meeste gevallen ook een taxateur in. Er zit een groot verschil tussen een taxatierapport en een waardebepaling door een makelaar. Via de button meer daarover.