Huis kopen? Breng eerst de verbouwkosten in kaart
12 december 2020 
1 min. leestijd

Huis kopen? Breng eerst de verbouwkosten in kaart

Ik kom het regelmatig tegen. Huizen die er mooi uitzien maar waar in de praktijk nog wel wat aan gedaan moet worden. Hierbij kan noodzaak of smaak een grote rol spelen. Maar wat kost het om de woning aan te pakken en naar eigen smaak in te richten? Hierbij moet je ook denken aan: Het vervangen van de keuken, het slopen van een muur, een dakkapel plaatsen of en een uitbouw realiseren. Maar wat kost dat allemaal? In de praktijk worden er vaak zomaar bedragen geschat. De verkopend makelaar roept iets en zelf heb je daar misschien ook wel een gedachte over maar niemand weet het exact. Daar komt met een Quick Scan verandering in.

Met de Quick Scan weet je precies waar je aan toe bent, dat geldt ook voor de rente en aflossing. De Quick Scan wordt door de bouwadviseur uitgevoerd waarna je een realistisch beeld krijgt van de verbouwing. Niet een geschat bedrag maar de exacte (ver)bouwkosten worden in kaart gebracht. Wel zo handig. Dit kan zowel vóórdat je een bod uitbrengt of nadat er een deal is gesloten. Dit is afhankelijk van de verschillende verkoopprocedures van makelaars.

Enkele voordelen op een rij:

  1. Wérkelijke kosten in kaart gebracht.
  2. Binnen 1 week een kostenoverzicht
  3. Geen belangenverstrengeling.
  4. Onafhankelijk en eerlijk advies.
  5. zeer ruime kennis, kunde en ervaring
  6. Enorm groot netwerk van specialisten
  7. Gemiddeld 15% lagere bouwkosten

De Quick Scan wordt onafhankelijk uitgevoerd en het kostenoverzicht is binnen een week beschikbaar. Wil je naar aanleiding van de analyse professionals inschakelen die uitstekend werk verrichten? En gemiddeld ook nog eens 15% goedkoper zijn?

Klik dan hier voor meer informatie of vraag een Quick Scan aan >>

 

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Hypotheekadviseur en aankoopmakelaar

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor