Makelaar Hasselt

Makelaar Hasselt

De makelaars in Hasselt kun je inschakelen voor de verkoop of taxatie van je woning. Ook als aankoopmakelaars zij ze erg actief. Eerlijk en onafhankelijk advies met de beste resultaten. Aangesloten bij VBO, NVM of VastgoedPro. Kwaliteit gegarandeerd! Vraag nu via de button makkelijk en snel een informatiegesprek aan of scroll naar onderen voor het overzicht van makelaars in Hasselt.

Vraag nu een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Overzicht van makelaars in Hasselt

Zomer Makelaars Hasselt

Zomer Makelaars

Zomer Makelaars is een actieve makelaar met gedegen kennis van de woningmarkt in Hasselt. De makelaars zijn gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van huizen in en rondom Hasselt.

  • Aankoop woningen
  • Verkoop woningen
  • Taxaties woningen
  • Uitstekende beoordelingen

Bert Leistra ERA Makelaardij

Aankoop, verkoop, taxatie


Bonthuis Vaartjes Makelaars (Zwartsluis en Genemuiden)

Aankoop, verkoop, taxatie

Verhuisplanner

Handige verhuisplanner al gezien?

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.
Woning plaatsen op NLVERHUIST

Gratis je woning plaatsen!

Wist je dat?

Wist jij dat je jouw woning gratis op onze aanbodsite aan kan bieden? Gewoon zonder enige verplichting en kosteloos je woning plaatsen op NLVERHUIST.


Klik nu op de button voor meer informatie.