Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
02 november 2019 
1 min. leestijd

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Hypotheek.

Wanneer je op zoek bent naar een huis of appartement in de koopsector komt al snel de vraag hoeveel hypotheek kan ik krijgen. Dat is natuurlijk van een aantal factoren afhankelijk. Online zijn er veel berekeningen te vinden maar wanneer je zeker wilt weten wat je mogelijkheden zijn raadpleeg dan een expert. De hypotheekadviseurs van NLVERHUIST helpen je graag waarbij het eerste adviesgesprek gratis is.

Ga naar overzicht hypotheekadviseurs

> Gratis adviesgesprek met een hypotheekadviseur aanvragen

Het zoeken naar een woning

Waar enkele jaren nog voldoende woningen beschikbaar waren is het tegenwoordig lastig om een woning te vinden die nog beschikbaar is. De prijzen zijn gestegen en de regels om te financieren zijn de afgelopen jaren veranderd. Zo kan er nog maximaal 100% worden gefinancierd waar dit jaren terug nog 106% was. Wanneer het alweer enige tijd is geleden dat je de mogelijkheden hebt bekeken kan het geen kwaad dit nog eens te doen. Dit voorkomt teleurstellingen en maakt inzichtelijk in welke huizencategorie je kunt zoeken.

Door het dalende aanbod in de grote steden wijken steeds meer kopers uit naar de plaatsen en dorpen eromheen. Op zich een logisch gevolg omdat sommige steden onbetaalbaar zijn geworden. Dir vergt wel een grote omschakeling wanneer jij je zinnen hebt gezet op de stad. Een goedkoper huis of een huis wat niet af is kan een oplossing bieden. Dan heb ik het over een klushuis. Daar is over het algemeen minder vraag naar en ze zijn goedkoper. Wel moet je dan rekening houden met vaak flinke investeringen de komende jaren.

Lees ook de artikelen: Ben jij bereid om een kluswoning te kopen? of Concessie doen bij een huis kopen.

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Energie en bouwkundige keuring

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor