NLVERHUIST

BESTE MEDIATORS(S) IN:

Jij bent op zoek naar een eerlijke en betrouwbare mediator? Die je helpt om een duidelijk beeld te krijgen over het conflict en de communicatie weer op gang te krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kies je plaats en kom in contact met de mediator voor een eerste informatie gesprek.

Kies je plaats!

Zwolle

Bij mediation wordt er vaak gedacht aan conflictbemiddeling bij echtscheiding of relatiebreuk. Maar er zijn veel meer gebieden waarbij een mediator hulp biedt. 

Klik op de button voor een mediator in Zwolle.   

Investeer in de oplossing in plaats van een juridische strijd

Een scheiding en relatiebreuk heeft vaak veel impact op je leven. Vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Regelmatig loopt dit uit op een vechtscheiding terwijl niemand daar beter van wordt. Vaak is de communicatie ver te zoeken en is er veel onbegrip voor de (ex)partner. Mediation kan ervoor zorgen dat de communicatie weer op gang wordt gebracht en je hierdoor een beter beeld krijgt waarover je moet spreken om de juiste besluiten te kunnen nemen. Sla de juiste weg in en vind hulp een onafhankelijk deskundige met veel ervaring op het gebied van conflictbemiddeling. Investeer in een oplossing in plaats van een juridische strijd.