VERBOUWING IS NU GOEDKOPER
11 december 2019 
0 min. leestijd

VERBOUWING IS NU GOEDKOPER

Dat lijkt tegenstrijdig nu de woningmarkt op z’n kop staat maar de eerste berichten zijn er inmiddels dat grotere bouwbedrijven zich ook voor kleinere klussen interesseren. Een verschuiving in de markt als gevolg van de crisis rondom PFAS en stikstof.

Werk genoeg

Wanneer we naar de komende jaren kijken is er nog werk genoeg en komen bedrijven zelfs personeel tekort om alles voor elkaar te krijgen. Het werk is er wel maar komt niet los. Grote projecten zijn vergunning plichtig, maar kleinere klussen vallen daar vaak buiten. Reden om nu aan de slag te gaan nu er weer voldoende capaciteit is onder de aannemers.

Regio gebonden

Natuurlijk hangt het ook van de regio af en zijn er ook nog wel plekken waar alles doorloopt. De prijzen zijn ook in de bouwsector de afgelopen jaren extreem gestegen waardoor een klus al snel een woningeigenaar afschrikt.

Klussen, doe het nú

Wil je een klus aanpakken en uit laten voeren is het nú misschien wel de beste tijd. Aannemers krijgen over het algemeen nu weer tijd om ok kleinere klussen aan te pakken. Wanneer straks de grote bouwprojecten loskomen kan het goed zijn dat het weer lastiger en duurder wordt een klusjesman in te schakelen.

Terug naar overzicht

Contact

Anderen zochten ook naar: Energie en hypotheekadviseur

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor