VERBOUWING IS NU GOEDKOPER
Verbouwen
NLVERHUIST
Verbouwen
12/11/2019
0 min
0

VERBOUWING IS NU GOEDKOPER

12/11/2019
0 min
0

Dat lijkt tegenstrijdig nu de woningmarkt op z’n kop staat maar de eerste berichten zijn er inmiddels dat grotere bouwbedrijven zich ook voor kleinere klussen interesseren. Een verschuiving in de markt als gevolg van de crisis rondom PFAS en stikstof.

Werk genoeg

Wanneer we naar de komende jaren kijken is er nog werk genoeg en komen bedrijven zelfs personeel tekort om alles voor elkaar te krijgen. Het werk is er wel maar komt niet los. Grote projecten zijn vergunning plichtig, maar kleinere klussen vallen daar vaak buiten. Reden om nu aan de slag te gaan nu er weer voldoende capaciteit is onder de aannemers.

Regio gebonden

Natuurlijk hangt het ook van de regio af en zijn er ook nog wel plekken waar alles doorloopt. De prijzen zijn ook in de bouwsector de afgelopen jaren extreem gestegen waardoor een klus al snel een woningeigenaar afschrikt.

Klussen, doe het nú

Wil je een klus aanpakken en uit laten voeren is het nú misschien wel de beste tijd. Aannemers krijgen over het algemeen nu weer tijd om ok kleinere klussen aan te pakken. Wanneer straks de grote bouwprojecten loskomen kan het goed zijn dat het weer lastiger en duurder wordt een klusjesman in te schakelen.

Terug naar overzicht

Contact

Anderen zochten ook naar: Energie en hypotheekadviseur

Reacties
Categorieën