Hoeveel interesse is er voor mijn huis?
25 februari 2021 
1 min. leestijd

Hoeveel interesse is er voor mijn huis?

Test nu de interesse in je huis

Weet jij nog niet zeker of je wilt verhuizen en ben je benieuwd naar de interesse voor je huis? Bied dan je woning kosteloos aan via NLVERHUIST en binnen korte tijd weet je hoeveel geïnteresseerden er voor jouw woning zijn.

We snappen het maar al te goed, verhuizen is een grote stap en soms moet je eerst een aantal hobbels over voordat je écht die grote stap naar een andere woning maakt. Dan is het fijn dat er een site bestaat waar je de woning kosteloos aan kan bieden. Wanneer iemand interesse heeft en de beoogde prijs wil betalen kan het zomaar zijn dat je overstag gaat.

Zorg er wel voor dat je woning netjes is opgeruimd en maak een mooie presentatie voordat je online gaat. Een huis kopen is toch gevoel en online begint dit al. Je wilt bij potentiële kopers een positief gevoel oproepen. Hieronder staat de link naar het artikel met allerlei tips en adviezen.

Bekijk nu het artikel onmisbare tips huis verkopen >>

Bij de juiste condities verkopen

We kennen allemaal de termen; Vraagprijs, bieden vanaf of bieden bij inschrijving. Ook nader overeen te komen is een term die we allemaal wel kennen. Daarbij komt nu “onder de juiste condities”. Dit betekent dat je alleen wilt verkopen als iemand zich meldt die onder jouw voorwaarden wil kopen. Vaak gaat het dan om de prijs en termijn van oplevering. Vooral als een verkopen nog geen huis heeft gevonden is tijd een hele belangrijke factor.

Op zoek naar het volgende huis

Bij verkopen hoort ook vaak het kopen van een volgend huis. Veel websites bieden woningen aan maar het aanbod is niet altijd wat je zou wensen. Een aankoopmakelaar kan je helpen een huis aan te kopen of zelfs een huis te vinden wat nog niet online staat.

Kortom, overweeg jij je huis te verkopen of wil je de interesse in je huis weten met als uiteindelijke doel een keer te verkopen? Bied dan je woning kosteloos aan. Klik bovenaan op de button “woning plaatsen” of ga naar:

Woning aanbieden aan geïnteresseerden >>

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook naar: Hypotheekadviseur en bouwkundige keuring

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor