Via welke site kun je gratis je huis verkopen?
23 februari 2021 
2 min. leestijd

Via welke site kun je gratis je huis verkopen?

Gratis site huis verkopen.

Je huis verkopen en dat zonder torenhoge makelaarskosten, dat doe je via NLVERHUIST. Het platform waar je in tegenstelling tot veel andere sites kosteloos je huis kan plaatsen.

Waarom gratis?

Wij willen iedereen de kans bieden hun huis gratis aan te bieden zonder dat daarvoor moet worden betaald. Geen dure en traditionele kostenstructuur waar de verkoper geen baat bij heeft maar gewoon een gratis plaatsing om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Hiermee kan je met gemak zelf verkopen en met, of zonder aanvullende producten en diensten je huis verkopen.

Ik wil graag hulp bij het verkopen

Ook daaraan hebben we gedacht, bestel eenvoudig een fotograaf en/of plattegronden, een energielabel of bouwkundige keuring. Selecteer een aankoopmakelaar, hypotheekadviseur of laat de koopovereenkomst opmaken. Net zo makkelijk! En wil je een verkoopmakelaar inschakelen? Ook deze is te vinden via NLVERHUIST. Vraag dan een gratis waardebepaling aan van een erkende makelaar.

Vraag gratis waardebepaling makelaar aan >

> Meer over direct je huis verkopen

Veranderende behoefte van consument

De behoefte van de klant maar ook het aantal aanbieders is de afgelopen jaren enorm veranderd. Diverse zelf-verkoop-concepten heb ik zien komen en gaan. Wij spelen in op deze behoefte van kopers en verkopers. De basis blijft een gratis verkoopadvertentie. Kosteloos je huis op internet plaatsen en aanbieden waarbij je zelf kan selecteren welke dienst of product je af wil nemen. Niet verplicht maar wel beschikbaar. Hoe makkelijk kan het zijn.

Ongeacht op welk moment je aanvullende diensten wilt bestellen of alsnog een makelaar in wilt schakelen, het kan allemaal. Gewoon open en transparant waarbij het écht om jou draait. Serieuze partners die jouw belang vooropstellen. Dat is waar je als klant behoefte aan hebt. Onze partners worden gescreend op betrouwbaarheid voordat ze worden toegelaten tot NLVERHUIST. Voor iedereen een win-win situatie.

Stappenplan Huis verkopen

In de meeste gevallen bestaat deze eerste stap uit contact met de hypotheekadviseur(s) en de makelaar(s). Je wilt weten wat je kunt lenen en wat je huis waard is. Overweeg of je een makelaar in wilt schakelen of zelf wilt verkopen, maak een mooie of laat een mooie presentatie maken en zet je huis te koop. Bereik de juiste doelgroep en laat zelf, of via de makelaar je huis aan geïnteresseerden zien. Ga in onderhandeling of laat de kijkers bieden voor de beste prijs en voorwaarden. Sluit een mondelinge deal en laat de koopovereenkomst opmaken. De getekende stukken gaan naar de notaris. Tijd voor een feestje.

Klik hier voor volledige stappenplan huis verkopen >>

Makkelijker kunnen we het niet maken. Een groeiend platform waarbij je alles tot je beschikking hebt en zelf doet waar je goed in bent. Geen enkele verplichting om een dienst of product af te nemen maar wel een gratis plaatsing van jouw huis.

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Energie en hypotheekadviseur

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor