Huizenmarkt stort in?
12 maart 2022 
0 min. leestijd

Huizenmarkt stort in?

Huizenmarkt stort in?

Zie je het voor je dat de huizenmarkt instort en de prijzen kelderen als een gek Gisteren was ik in gesprek met een ontwikkelaar van vastgoed en daaruit bleek dat de meningen over de huizenmarkt verdeeld zijn. Door de stijgende rente zullen de huizenprijzen stabiliseren of op termijn zelfs dalen. Aldus zijn visie.

Ik zou bijna zeggen dat de huizenprijzen niet kunnen dalen wanneer er te weinig woningaanbod is maar de rente is van oudsher gekoppeld aan de huizenprijzen. Stijgende rentes betekent daling van de prijs. Een woningtekort betekent een stijging. Dat zijn twee strijdigheden die beide kanten op kunnen.

De vraag is of mensen het allemaal nog kunnen betalen nu de inflatie hoog is en de kosten voor energie en gas extreem stijgen. We stevenen af op een recessie denken de geleerden dus het zou zomaar eens kunnen dat de huizenprijzen gaan dalen. In deze tijd is niets meer zeker dus ik ben benieuwd hoe jij hier over denkt.

Laat jouw mening achter in de comments (onderaan: Reactie plaatsen) maar houd het wel netjes.

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Harry T
Door

Harry T

op 22 Mar 2022

Huizenprijzen gaan fors dalen. Linkse berichtgeving klopt niet. Mensen zijn gebrainwashed.

van Loon
Door

van Loon

op 14 Apr 2022

Huizenmarkt gaat binnen 3-9 maanden volledig crashen.

Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor