Je huis zelf aanbieden op onze woningsite NLVERHUIST
14 oktober 2021 
1 min. leestijd

Je huis zelf aanbieden op onze woningsite NLVERHUIST

Huis zelf aanbieden. Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

Tegenwoordig zijn er enorm veel opties om je huis op internet zelf aan te bieden maar dit zijn veelal betaalde mogelijkheden. Via NLVERHUIST bied je nu makkelijk en snel je eigen huis aan en bereik je duizenden woningzoekers.

Met onze website willen we de woningmarkt makkelijk toegankelijk en inzichtelijker maken. Ik ben ervan overtuigd dat we nog maar aan het begin staan van de ontwikkelingen op gebied van een huis verkopen of een huis kopen. We schrijven en delen enorm veel artikelen met allerlei tips en adviezen met als doel jou te informeren.

Je huis plaatsen is gratis

Voor veel sites ben je verplicht om een makelaar in te schakelen om je huis te plaatsen. Bij ons is dat niet nodig en houd je de controle over het verkoopproces. Je plaatst je woning en bestelt alleen de diensten die je nodig hebt. Kun je alles zelf? Dat kost het helemaal niets!

Ik heb al een makelaar

Staat je woning al wat langer te koop en wil het niet erg vlotten met de verkoop? Ook dan kun je jouw huis op de aanbodsite van NLVERHUIST plaatsen. Je kunt je makelaar als contactpersoon opgeven. Net zo makkelijk! Breng je makelaar hiervan wel op de hoogte wanneer je hem/haar contactgegevens invult.

Ik wil als makelaar een woning plaatsen, kan dat?

Ook makelaars mogen gratis (meerdere) woningen plaatsen. De site is voor verkopers en makelaars gelijk en dat blijft ook zo. Er zit dus geen verschil in tussen de plaatsing van jouw als verkoper of je makelaar.

Waarom gratis?

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om (veel) geld uit te geven om z’n huis te plaatsen. Met NLVERHUIST willen we iedereen gelijke kansen geven. Je huis plaatsen is dus geheel kosteloos.

Kan ik diensten uitbesteden?

Ja, je bestelt alleen wat je nodig hebt. Wil je een fotograaf bestellen of plattegronden laten maken? Het kan allemaal. Wil je eerst advies voordat je iets bestelt? Geef dat dan aan!

Kortom:

Om het makkelijker en goedkoper te maken kan jij je huis gratis op het aanbodgedeelte van NLVERHUIST plaatsen. Zonder enige verplichting om extra diensten af te nemen. Mocht je toch werkzaamheden uit willen besteden zijn die eenvoudig via “bestel” in het hoofdmenu te bestellen. Zijn er nog vragen? Neem dan even contact met ons op en we helpen je graag!

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor