Hoe kan ik zelf mijn huis verkopen?
20 oktober 2021 
1 min. leestijd

Hoe kan ik zelf mijn huis verkopen?

Zelf je huis verkopen.

Je huis zelf verkopen en dat op een leuke en gemoedelijke manier waarbij je zelf controle houdt over het hele proces? Bied je huis dan gratis aan op de aanbodpagina van NLVERHUIST.

  • Bepaal de waarde (woningwaarderapport)
  • Registreer en maak een verkoopaccount aan
  • Maak je woning netjes en verkoopklaar
  • Maak foto’s of bestel een fotograaf
  • Schrijf een uitnodigende tekst
  • Vul alle gegevens in je account in
  • Sla de woning als concept op
  • Controleer de presentatie
  • Plaats je woning direct op de aanbodpagina
  • Deel je woning via Social media

Makkelijker kan ik het niet maken. Dit kun je helemaal zelf, wil je zaken uitbesteden klik dan op bestel. Hier kun je een fotograaf, meetrapport of andere diensten die je liever uitbesteedt bestellen. Zo doe jij waar je goed in bent en bestel je waar je niet goed in bent. Het bestellen van aanvullende diensten is optioneel en niet verplicht.

Delen via Social media

Ook makelaars delen de woning vaak als eerste via Social media. Hier komen regelmatig voldoende kopers uit. Dit kan jij ook zelf doen? En dat geheel kosteloos en zonder enige verplichting. Wil je liever een verkoopmakelaar in schakelen? Ook dat is mogelijk. Je bepaalt dus zelf of, en welke diensten je af wilt nemen. Vragen? Stuur ons dan even een berichtje via de website.

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

TIP: Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen:

Meer informatie over:

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Bouwkundige keuring en energie

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 


 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor