Hoe kan ik een fotograaf bestellen?
06 april 2021 
2 min. leestijd

Hoe kan ik een fotograaf bestellen?

Fotograaf bestellen

Via NLVERHUIST bestel je makkelijk en snel een professionele fotograaf die meestal al binnen een paar dagen de foto’s komt maken.

Plaatjes kijken

Mensen denken over het algemeen in plaatjes en bekijken in de meeste gevallen eerst de foto’s en plattegronden. Dat is een goede reden om een professionele fotograaf te bestellen. De eerste indruk is belangrijk en moet altijd goed zijn.

Binnen enkele dagen

Afhankelijk van de agenda’s kan de fotograaf al binnen enkele dagen je woning fotograferen. Deze bestel je eenvoudig via de bestelpagina op deze website. Klik hieronder om de fotograaf te bestellen.

Bestel professionele fotograaf

> Ga naar bestelpagina

Huis klaar voor verkoop

Zorg ervoor dat je de woning klaar maakt voor de verkoop. Dat begint vaak met goed opruimen zodat de woning goed op de foto komt. Woningen staan vaak veel te vol, door alles slim neer te zetten en overtollige spullen op te ruimen of weg te doen krijg je de woning beter in beeld. Klik hieronder voor allerlei tips om de woning verkoopklaar te maken.

Onmisbare tips voor huis verkopen

> Ga naar tips huis verkoopklaar maken

Binnen hoeveel dagen ontvang ik de foto’s

Nadat de fotograaf is geweest worden de foto’s bewerkt. De foto’s zijn binnen 7 werkdagen beschikbaar maar in de praktijk is dit meestal sneller. Je ontvangt hiervoor een link waar je de foto’s kan downloaden.

Moet ik de foto’s verkleinen?

Fotobestanden zijn groot, je kunt ze verkleinen maar dat is voor plaatsing op NLVERHUIST niet nodig. De foto’s worden automatisch verkleind naar de juiste grootte. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je de foto’s plaatsen en van volgorde verslepen.

Heb ik ook plattegronden nodig?

Dat zou ik wel adviseren. Het is geen verplichting maar wel een meerwaarde voor de presentatie. Plattegronden en de foto’s zijn belangrijke media waarop mensen een beslissing nemen om een afspraak voor bezichtiging te maken. Laat de woning inmeten en plattegronden tekenen door een expert. Wanneer je dat doet via NLVERHUIST ontvang je er ook een meetrapport bij. In het meetrapport staan ook alle oppervlaktes en de inhoud vermeld.

Bestel plattegronden

> Ga naar bestelpagina

Kan ik de tekst ook laten schrijven?

Wanneer je zelf geen zin of tijd hebt om de tekst te schrijven kun je dat ook uitbesteden. Ook de tekst schrijven kun je makkelijk bestellen via de bestelpagina op onze website. Klik bovenaan in het menu op bestel of klik op de link hieronder.

Media en presentatie

Via deze website kun je de media en presentatie bestellen. Vink aan wat je nodig hebt of vink “Ik wil graag eerst meer informatie voordat ik bestel” aan. We nemen daarna contact met je op om meer informatie te verstrekken. Ook andere zaken zoals een koopovereenkomst opmaken en onderhandelen kun je als dienst of product bestellen. Je betaalt alleen voor hetgeen je bestelt. Wel zo eerlijk!

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Energie en hypotheekadviseur

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor