Laatste nieuws op de woningmarkt

Laatste nieuws woningmarkt

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over de woningmarkt. Aangevuld met tips en adviezen voor een huis kopen, verkopen, financiële of andere zaken.
Rookmelders in 2022 verplicht

Rookmelders verplicht (2022)

Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders op elke woonverdieping verplicht in Nederland. Ook besloten ruimtes waar een vluchtroute doorheen loopt moet een rookmelder geïnstalleerd worden. Dat geldt ook voor huurhuizen.

WOZ-waarde stuk hoger dan vorig jaar

De continu stijgende huizenprijzen hebben ook invloed op de WOZ. De WOZ-waarde wordt door gemeenten gebruikt om de gemeentelijke heffingen en belastingen te bepalen. De peildatum voor WOZ-waarde is 1 januari en is sinds vorig jaar (2020) met gemiddeld 7% gestegen aldus het CBS. De WOZ-waarde is te vinden via de website WOZ-waardeloket. Klik hier voor de website >>
Verhuisplanner

Handige verhuisplanner al gezien?

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.
Woning plaatsen op NLVERHUIST

Gratis je woning plaatsen!

Wist je dat?

Wist jij dat je jouw woning gratis op onze aanbodsite aan kan bieden? Gewoon zonder enige verplichting en kosteloos je woning plaatsen op NLVERHUIST.


Klik nu op de button voor meer informatie.