OPSLAGRUIMTE HUREN
09 juni 2019 
0 min. leestijd

OPSLAGRUIMTE HUREN

Terug naar overzicht

In sommige gevallen is het handig om over opslagruimte te beschikken. Je wilt je huis verkopen en de woning alvast verkoop klaar maken en wat spullen in opslag zetten. Je gaat tijdelijk in een andere woning of vakantiehuisje wonen totdat je nieuwe woning klaar is of je gaat tijdelijk in het buitenland wonen en wilt de inboedel opslaan. Je hebt dan meerdere mogelijkheden.

  1. Op laten slaan door een erkend verhuisbedrijf
  2. Zelf opslaan in een beveiligde opslagruimte / opslagbox
  3. Tijdelijk een garagebox huren
  4. Opslaan bij familie of vrienden

Kies de optie die het beste bij jou past maar denk wel aan de verzekering. Denk er ook aan dat het beter is om je boedel op te slaan in een verwarmde en vochtvrije ruimte om schade te voorkomen. Je kunt ervoor kiezen zelf de spullen te verslepen, je kunt dan een aanhangwagen of verhuisbus huren. Uitbesteden is ook een optie, het verhuisbedrijf komt de spullen halen, eventueel  inpakken en slaat ze daarna op conform afspraak. Wanneer je eraan toe bent komen ze de spullen weer brengen en  eventueel uitpakken. Houd je van gemak en wil je de verhuizing en opslag uitbesteden? Dan is dit de beste optie. Klik hier voor opslagruimte huren.

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor