Wat doe  jij tegen de warmte in huis?
14 augustus 2020 
1 min. leestijd

Wat doe jij tegen de warmte in huis?

Nederland wordt steeds warmer en wanneer je de warmte één keer binnen hebt ben je die zo nog maar niet weer kwijt. Over het algemeen zijn witte of lichtere huizen koeler dan donkere huizen. Dan heb ik het natuurlijk over de buitenkant.

Waar we ons voor jaren terug zorgen maakten of we de zolderverdieping in de winter wel warm zouden krijgen is dat tegenwoordig juist andersom. Kunnen we het in de zomer nog wel koel houden of krijgen.

Het is niet meer de verwarming die steeds duurder wordt maar de kosten voor het koelen zoals een airco. Ik voorspel dat de komende jaren de meeste mensen een airco (laten) installeren. Ik kom ze in woonhuizen steeds vaker tegen. En dat is heerlijk!

Overdag de ramen en deuren zoveel mogelijk dichthouden, screens naar beneden of de gordijnen dicht en dan ’s avonds alles wagenwijd open. Maar dan moet het wel afkoelen en dat valt ook nog wel eens tegen.

Mensen bedenken van alles om het binnen koeler te krijgen. Windwaaiers met bevroren flessen ervoor, met de tuinslang het huis en zelfs de tuin koelen. Dekens voor de ramen, alles is mogelijk maar het feit blijft dat het steeds warmer wordt. Vele records zijn al gebroken en ik ben benieuwd waar dit allemaal naartoe gaat.

Heb jij een goede oplossing gevonden die je hier met ons wilt delen? Klik dan op de “REACTIE” button en vertel je verhaal. Wij zijn benieuwd!

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Energieadviseur en makelaar.

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor