WEL OF GEEN TE KOOP BORD IN DE TUIN
11 oktober 2019 
1 min. leestijd

WEL OF GEEN TE KOOP BORD IN DE TUIN

Te koop bord in de tuin?

Het verzoek om geen bord in de tuin te plaatsen krijg ik als makelaar wel vaker. In sommige situaties bijvoorbeeld bij scheiden of overlijden kan ik me dat voorstellen en werken we daar natuurlijk aan mee. Toch mist er dan iets.

Zonder bord in de tuin mist het gezicht van het huis. Het wordt ook wat onduidelijker of de woning nu wel of niet te koop staat. Iedereen in de straat heeft gehoord dat je huis te koop staat maar niemand weet wanneer de verkoop start. Natuurlijk is dat niet de hoofdzaak voor het plaatsen van een bord.

Kijkers verwachten een bord

Bezichtigers zoeken ook altijd naar het bord, als er geen bord staat twijfelen ze of ze wel het goede huis hebben. Dat geldt vooral voor mensen die niet bekend zijn met buurt of de straat. Als taxateur verwacht ik ook een bord. Wanneer er geen bord staat check ik altijd even of ik wel bij het goede huis sta.

Zoeken naar het juiste huis

Veel geïnteresseerden maar ook mensen die al een afspraak voor bezichtiging hebben gemaakt rijden eerst door de straat. Wanneer er een bord in de tuin staat of aan de gevel hangt weten ze welk huis het is. Dat is bij appartementen nog veel erger want zonder bord blijft het gissen welk huis het is.

Zichtbaarheid mist

Zonder bord mis je zichtbaarheid, je geeft veel geld uit voor een fantastische presentatie en van hetgeen niets extra’s kost maak zal je geen gebruik maken? Dat zou jammer zijn. Vooral op een plek waar veel mensen langskomen. Gewoon eraan dat bord. Naast internet ook zoveel mogelijk zichtbaarheid creëren.

Mijn advies:

Plaats altijd een bord voor extra zichtbaarheid. Per slot van rekening informeer je daar de buurt ook mee. Misschien kent één van de buren iemand die op zoek is naar jouw huis. Zonder bord is een gemiste kans.

Terug naar overzicht

Contact

Anderen zochten ook op: Aankoopmakelaar en huis kopen

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor