BLOG 100 IS EEN FEIT
30 oktober 2019 
1 min. leestijd

BLOG 100 IS EEN FEIT

Dit is misschien wel het artikel waar ik het meest trots op ben. BLOG NUMMER 100!  Op 8 juni schreef ik het eerste artikel op NLVERHUIST en een paar artikelen volgden later. Op 1 september heb ik mij ten doel gesteld om vóór 1 november 2019 maar liefst 100 artikelen te schrijven. Het is nu woensdag 30 oktober en begin ik aan Blog-nummer 100. Allerlei onderwerpen kwamen de afgelopen periode voorbij waarbij ik vanuit mijn eigen (makelaars) visie schrijf. Inmiddels blijven de bezoekers van ons platform toenemen en ontmoet ik nieuwe ondernemers waarmee we een samenwerkingsovereenkomst sluiten.

(Te) snelle pen

Ooit kreeg ik van een specialist de opmerking dat ik een snelle pen heb en op moet passen wat ik schrijf. Naar zijn oordeel geef ik de consument te veel informatie zodat ze alles zelf kunnen doen. Dat is nou precies de bedoeling. Wanneer ik jullie van informatie voorzie waar je echt wat aan hebt geeft ons platform jou waarde. Waarom zou je alles voor je houden terwijl anderen op jouw informatie kunnen bouwen en vertrouwen. Precies!

In het verleden heb ik als makelaar meer dan 1000 video’s opgenomen met allerlei informatie over de makelaardij. Tips en adviezen waar je iets mee kunt. Uit alle hoeken van Nederland werd ik gebeld voor extra advies of een toelichting op hetgeen ik had geschreven. Kwamen daar nieuwe klanten uit? Jazeker, nieuwe zoekwoord combinaties werden ontdekt en bepaalde zaken heb ik juist ook van jullie geleerd. Mijn dank is groot.

Waarom juist nú NLVERHUIST

Waarschijnlijk had je het al begrepen maar NLVERHUIST draait om verhuizen en alles wat daarbij komt kijken. Dat gaat nog veel verder dan hetgeen je zou verwachten. Van een huis kopen tot een huis verkopen maar ook dienstverleners en specialisten vinden hier hun weg. Ik denk dat de tijd klaar is voor een geheel nieuw platform waar kopers, verkopers en specialisten elkaar ontmoeten.

Nieuwe aanbieders

De komende maanden gaan we wekelijks nieuwe aanbieders van diensten en specialisten toevoegen aan NLVERHUIST. Dit doen we om het jou makkelijker te maken wanneer je iets zoekt. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en dan is het fijn dat er een platform is waar je alles tot je beschikking hebt. Natuurlijk zijn alle categorieën en plaatsen nog niet gevuld maar daar werken we de komende tijd hard aan zodat jij alles vanuit je luie stoel kunt regelen.

Stopt het bloggen nu?

Natuurlijk niet, al zal de frequentie wel iets af gaan nemen maar maandelijks zullen er nieuwe actuele artikelen worden toegevoegd. Ook met Blogs van nieuwe Partners zullen wij binnenkort starten. Hierin legt de adviseur of specialist belangrijke zaken uit over alles wat te maken heeft met zijn of haar vakgebied.

Bedankt en tot het volgende artikel

Bedankt dat jullie de artikelen hebben geliked en gedeeld. De statistieken zijn enorm toegenomen en veel consumenten hebben inmiddels de weg naar NLVERHUIST gevonden. Mede dankzij jullie. Mijn dank is  groot en blijf ons volgen zodat je niets mist.

Terug naar overzicht

Contact

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor