Ontdek nu wat je huis waard is!
11 april 2022 
1 min. leestijd

Ontdek nu wat je huis waard is!

Waarde check huis.

Ben je benieuwd naar wat de huidige waarde van je woning is?

Dan heb ik goed nieuws. Klik hier voor een gratis waarderapport van jouw huis. Geheel onafhankelijk een rekenkundige waarde berekening van jouw huis binnen enkele minuten in je mailbox.

> Ontvangen direct een waarderapport

Waarom de waarde van (je) een huis weten?

Je overweegt te verkopen en bent benieuwd naar de waarde van je woning voordat je de zoektocht start. Dit is vaak de eerste stap voordat je op zoek gaat. Daarbij hoort ook de hypotheekadviseur. Nodig een hypotheekadviseur uit voor een adviesgesprek. Dat kan tegenwoordig ook online. Je weet dan de rekenkundige waarde, de overwaarde en hetgeen wat je kan lenen.

> Wat kan ik lenen?

Wil je exact weten wat je huis waard is? Vraag dan hier een gratis waardebepaling aan van de makelaar. Kosteloos en vrijblijvend komt de makelaar langs om de waarde van jouw huis te bepalen. Daarnaast krijg je te horen wat de geschatte verkooptijd en opbrengst is. Ook wordt er gesproken over een offerte van de makelaarskosten mocht je overwegen tot verkoop over te gaan.

Huis zoeken en waarde

Ook wanneer je de zoektocht naar een ander huis start kun je hier de waarde van dat huis kosteloos opvragen. Dat geldt ook voor meerdere woningen. Staar je niet blind op de waardes uit het waarderapport maar schakel altijd een aankoopmakelaar in om je te begeleiden. Het waarderapport is een geschatte en rekenkundige waardebepaling en kan soms afwijken. Laat de aankoopmakelaar je van de juiste informatie voorzien.

Huis taxeren

Wanneer je huis getaxeerd moet worden kun je dit waarderapport niet gebruiken. Daarvoor heb je een erkende taxateur nodig die een taxatierapport voor je maakt. Tegenwoordig is dat vaak een gevalideerd taxatierapport. Hierbij is het NWWI het validatie instituut. Heb je een taxatierapport nodig? Klik dan hier om een offerte aan te vragen.

Terug naar overzicht

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor