Waar ligt Zevenaar?
15 januari 2021 
1 min. leestijd

Waar ligt Zevenaar?

Zevenaar (Gelderland).

Bekijk aanbod koopwoningen in Zevenaar >

Zevenaar is een plaats in Gelderland en ligt in de driehoek van de Rijn, de zuidelijke IJsseloever en de rijksgrens. Zevenaar ligt dichtbij Arnhem en de grens met Duitsland die je via de A12 bereikt. Ook met de trein is Zevenaar goed bereikbaar omdat het een eigen station (Station Zevenaar heeft). Snelwegen in de buurt zijn de A12, A18, A348 en de A50. Ook het Nationaal Park Veluwzoom is dichtbij.

Wanneer je op de kaart kijkt ligt Zevenaar precies in het midden van de plaatsen Arnhem, Doetinchem, Nijmegen en Emmerik (Duitsland). De dichtsbijzijnde plaats is Duiven. In Zevenaar zijn meerdere makelaars, aankoopmakelaars en hypotheekadviseurs actief. Overweeg jij je huis te verkopen? Vraag dan nu direct een gratis waardebepaling aan van een plaatselijke bekende makelaar.

Direct gratis waardebepaling aanvragen >

> Meer over huis verkopen in Zevenaar

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Bouwkundige keuring en energie

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor