Geen courtage voor verkoop van je huis
28 februari 2021 
2 min. leestijd

Geen courtage voor verkoop van je huis

Bij ons betaal je geen courtage (0%) en geen opstartkosten maar kun je gratis je huis plaatsen. We zijn geen makelaar maar een online platform voor het aanbieden van je woning. Geheel kosteloos en dat zal zo blijven tenzij je er zelf voor kiest extra producten en/of diensten af te nemen. Zie het als een bioscoop waar je gratis naar de film mag kijken, maar als je een drankje wilt, deze moet betalen. Klinkt logisch toch?

Je kent ze wel, allerlei concepten die zich presenteren als makelaar, gratis makelaar of welke term dan ook. Een gratis makelaar bestaat niet, iemand moet daar de prijs voor betalen. Dat er ergens een verschuiving in de courtage zit is een slimme omschrijving van gratis, maar gratis is het zeker niet. Bij NLVERHUIST plaats je gratis je huis. Met of zonder tussenkomst van een makelaar, het kan beiden. Ook makelaars plaatsen hun huizen kosteloos op ons platform. Waarom? Omdat het maar eens afgelopen moet zijn van voorkeurposities en dure advertenties voor consumenten die verplicht worden een makelaar in te schakelen om hun woning aan te kunnen bieden.

Ik wil mijn woning kosteloos plaatsen >>

> Hoe werkt een gratis plaatsing?

Wij zijn geen makelaars maar…

Courtage valt onder een dienst van de makelaar die de woning op verschillende platforms plaatst. Hierbij moet vaak voor de belangrijkste sites met de meeste bezoekers fors worden betaald. Let dus goed op, een makelaar rekent courtage voor de diensten en de opstartkosten worden vaak betaald voor de presentatie en de plaatsing online. Wij zijn geen makelaar en rekenen ook geen courtage, ook rekenen we geen kosten voor het plaatsen van je woning want het plaatsen doe je zelf. Natuurlijk kun je extra diensten zoals een fotograaf of meetrapport afnemen maar het aanbieden van je woning blijft gratis.

Waarom geen courtage voor aanbieden van de woning?

Wij willen geen geld verdienen aan de woningadvertentie van woningeigenaren maar willen iedereen een eerlijke kans geven veel kopers te bereiken. Noem het een ideaalbeeld van de oprichters. Gewoon kosteloos je woning aanbieden zonder addertjes onder het gras. Of je nu veel of weinig geld hebt, een duur of goedkoop huis hebt, via dit platform mag je gratis de woning aanbieden. Wij hebben dit platform laten bouwen om jou de kans te geven om je woning gratis aan te bieden. Daarnaast draait het om onze partners waar je diensten af kan nemen die je nodig acht. Geen verplichting maar wel een optie. Wil je alsnog een makelaar inschakelen? Ook dat kan, maar betaal je aan de makelaar wél courtage en niet aan ons. Deze twee gaan hand in hand.

Ons verdienmodel

Ons verdienmodel is niet gebouwd op betaalde woningadvertentie. Wij verplichten makelaars ook geen betaalde woningadvertenties af te nemen maar werken samen met verschillende partijen die onze partners zijn. Hardwerkende ondernemers die de meerwaarde van dit platform zien wat de komende jaren uitgroeit tot één van de grootste woningplatformen van Nederland. Wil je weten wat wij voor jou als ondernemer kunnen betekenen? Of wil je als bedrijf op dit platform adverteren? Klik dan op contact en stuur ons een bericht.

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook naar: Verhuizen en verhuisplanner

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor