Hoe kun je het beste je huis zelf verkopen?
25 februari 2021 
2 min. leestijd

Hoe kun je het beste je huis zelf verkopen?

Huis zelf verkopen.

Steeds meer mensen verkopen zelf hun huis, enerzijds om op makelaarskosten te besparen en anderzijds omdat het gewoon leuk is. Je ontmoet de nieuwe bewoners van je huis. Hat huis waar je lief en leed hebt gedeeld en waar veel emotie in zit. Het is dan fijn om de rondleidingen en bezichtigingen zelf te doen en zo de kopers te leren kennen.

Steeds meer tools om zelf te verkopen

De woningmarkt is veranderd en er zijn allerlei tools beschikbaar om zelf je huis te kunnen verkopen. Je doet zelf de bezichtigingen en je kunt uitbesteden wat je zelf niet kan of geen zin in hebt. Zo combineer je deze twee componenten om er een succesverhaal van te maken. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn bij een huis verkopen.

Klik hier voor meer informatie over verkopen >>

> Ik wil eerst hypotheekadvies

Besteed eventueel zaken uit

Naast de tijd die het kost kan het ook veel stress opleveren. Dan is het fijn dat je met een makelaar kan sparren. Een makelaar die een aantal zaken voor je kan regelen. Hierbij verkoop je samen en wordt toch alles goed geregeld.

Het juridische gedeelte

Dit is het gedeelte wat veel mensen uitbesteden aan een expert. Makelaars bieden veelal ook deeldiensten aan maar ook via NLVERHUIST kun je hulp inschakelen. In veel gevallen worden de presentatie en koopovereenkomst uitbesteed. Ook andere zaken kan je uitbesteden. Die bestel je eenvoudig via onderstaande link.

Meer info over zaken uitbesteden >>

> Ik wil eerst de verhuisplanner bekijken

Wat kan ik besteden?

Beste hypotheekadviseurZoek op tijd uit wat je kan besteden bij een huis kopen. Dat geeft rust en daarmee weet je precies waar je aan toe bent. De hypotheekadviseur kan je precies vertellen wat je kan lenen. Misschien kan je zelfs iets meer besteden omdat je huidige huis ook meer op kan brengen. Weet je niet wat je huis waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan.

Plaats je huis op NLVERHUIST

Slimme verkopers plaatsen hun huis gratis op NLVERHUIST. Gratis? Daar moet een addertje onder het gras zitten! Nee hoor, gewoon gratis en zonder verplichtigingen. Natuurlijk mag je een product of dienst afnemen maar dat is niet verplicht. Voor doe-het-zelf-verkopers is dit een geweldige site want je hoeft helemaal niets te betalen om je woning aan te bieden.

Ga naar meer informatie over huis gratis plaatsen >>

> Ik wil eerst meer weten over een huis verkopen

Een huis verkopen moet vooral leuk zijn en niet te veel stress opleveren. Bij een huis verkopen komt vaak meer kijken dan je zou verwachten. Daarom is het belangrijk een goede afweging te maken tussen de diensten van de makelaars en hetgeen je zelf wilt doen.

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

TIP: Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen:

Meer informatie over:

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Bouwkundige keuring en energie

Wist je dat…

Wist jij dat je jouw woning gratis op onze aanbodsite aan kan bieden? Gewoon zonder enige verplichting en kosteloos je woning plaatsen op NLVERHUIST. Klik nu op de button voor meer informatie.

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor