MAAK IK MET EEN AANKOOPMAKELAAR MEER KANS?
29 januari 2020 
1 min. leestijd

MAAK IK MET EEN AANKOOPMAKELAAR MEER KANS?

Aankoopmakelaar inschakelen voor grotere kans?

Ook deze vraag wordt regelmatig gesteld. Meestal door potentiële kopers die al een aantal malen achter het net hebben gevist en het zo langzamerhand beu zijn. De kans vergroten door een aankoopmakelaar in te schakelen kan een goede optie zijn maar bedenk wel goed dat de aankoopmakelaar in de huidige woningmarkt ook niet kan toveren. Je kunt hiermee wel het netwerk van de makelaar en aankoopmakelaar inzetten wat kan leiden tot een mooie deal.

De rol van de aankoopmakelaar

Beste aankoopmakelaarDe rol van makelaars is langzaam aan het veranderen maar de rol van de aankoopmakelaar is wel erg snel veranderd. Waar hij/zij eerst keiharde onderhandelingen moest voeren is het nu zaak om hemel en aarde te bewegen om een woning voor de klant te vinden en aan te kopen. Het aanbod is dun bezaaid en kopers zijn soms wanhopig op zoek. Dat is nou juist het moment om de aankoopmakelaar in te schakelen. Al is het alleen maar om je te beschermen tegen de gruwelijkheden op de huidige woningmarkt waar kopers elkaar verdringen. Ook de juridische afwikkeling en strategisch bieden wordt een steeds belangrijker onderdeel van het bieden en kopen.

Ga naar overzicht aankoopmakelaars >>

> Meer over een huis kopen

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Bouwkundige keuring en energie

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor