arrow_drop_up arrow_drop_down
19 september 2019 

WAT ZIJN JOUW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN?

Heb jij al een goed beeld van je financiële mogelijkheden?Volg ons laatste nieuws ook via- https-::www.facebook.com:nlverhuist

Terug naar overzicht

In de huidige woningmarkt is het best lastig om een woning aan te kopen. Ten eerste is er weinig aanbod en ten tweede liggen er veel kapers op de kust. Daarom worden veel woningen tegenwoordig boven de vraagprijs verkocht, want je bent niet de enige die dat ene huis heel graag wilt hebben.

Goede Hypotheekadviseur

Het klinkt misschien heel logisch, maar toch kunnen we het niet vaak genoeg zeggen. Zorg dat je van tevoren weet hoeveel je kunt uitgeven aan een woning. Breng, voordat je daadwerkelijk aan je zoektocht begint, eerst even een bezoekje aan je hypotheekadviseur. Na zo’n bezoekje weet je exact wat je budget is en behoedt je jezelf én verkopers voor teleurstellingen.Financiele-mogelijkheden-om-een huis-te-kopen-NLVERHUIST

Bieden boven de vraagprijs

Het kan natuurlijk erg verleidelijk zijn om een hoog bod te plaatsen en er op die manier voor te zorgen dat je die fantastische woning kan kopen. Je kan er immers altijd nog vanaf zien indien je ongunstig bericht krijgt van je hypotheekadviseur. Zoals ik eerder al aangaf, zorgt deze aanpak voor enorme teleurstellingen. Bij jezelf, want je zag jezelf toch al wel een beetje in je nieuwe droomhuis wonen, maar ook bij de verkoper van het huis. Je kan op deze manier negatief in beeld bij de verkopend makelaar terecht komen zodat je bij deze makelaar geen woningen meer kan bekijken. De makelaar neemt je namelijk niet meer serieus en wil daarom geen tijd en moeite meer aan je verspillen.

Vervelende gevolgen voorkomen

Dit is natuurlijk erg vervelend, zo had je het immers nooit bedoeld. Het enige wat je graag wilde was een kans krijgen bij het aankopen van een woning. Dus ben je aan het zoeken naar je droomhuis en heb je nog geen duidelijk beeld van wat je kan lenen? Maak dan snel en afspraak met één van onze hypotheekadviseurs en zorg dat je een goed beeld hebt van je mogelijkheden!

Contact

Anderen zochten ook naar: Aankoopmakelaar en makelaar

Reactie plaatsen

Cookiebeleid: