ONAFHANKELIJK HYPOTHEEKADVIES
28 juli 2019 
1 min. leestijd

ONAFHANKELIJK HYPOTHEEKADVIES

Onafhankelijk hypotheekadvies met de laagste rente en de beste voorwaarden

Beste hypotheekadviseurHypotheekadvies is maatwerk en vaak niet in één categorie te vangen. Een hypotheek moet afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie en wensen. Ik  kan me nog goed herinneren toen ik mijn hypotheek afsloot. Ik had een aantal wensen zoals boetevrij aflossen en een hypotheek die opgedeeld moest worden in meerdere termijnen. De hypotheekadviseur was onafhankelijk en heeft toen een aantal geldverstrekkers op een rij gezet waaruit ik de bank heb gekozen die het beste bij mij paste.

Jouw persoonlijke situatie

Jouw situatie is dus bepalend voor het advies wat je krijgt. Heb je al een hypotheek? Dan kun je die misschien (voor een deel) meenemen naar je nieuwe woning. Daarbij heb je eerlijk en onafhankelijk advies nodig. Het kan zelfs zo zijn dat je beter af bent door naar een andere bank over te stappen, de hypotheekadviseur kan je hierin adviseren.

Second opinion aanvragen

In veel gevallen kan het geen kwaad om advies in te winnen van meerdere hypotheekadviseurs, zo krijg je een beter overzicht van de mogelijkheden en de kosten. Ben je erg tevreden over je huidige hypotheekadviseur? Dan adviseer ik om daar te blijven. Ben je niet tevreden? Schakel dan via NLverhuist een makkelijk en snel een hypotheekadviseur in. Klik hier om naar de overzichtspagina hypotheekadviseurs te gaan.

Overstappen naar een andere bank

Heb je een te dure hypotheek en wil je de mogelijkheden onderzoeken om over te stappen? Ook daarbij kan  de onafhankelijke hypotheekadviseur helpen. Vaak is zo’n eerste gesprek gratis en vrijblijvend. Wees geen vreemde want  zij komen graag met je in contact.

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Bouwkundige keuring en energie

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor