Woning kosteloos aanbieden
14 mei 2020 
1 min. leestijd

Woning kosteloos aanbieden

Eindelijk is het zover!

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost om te bepalen welke kant we op zouden gaan met het aanbieden van koopwoningen op NLVERHUIST. De kogel is door de kerk en vanaf nu is het mogelijk om je woning via NLVERHUIST kosteloos aan te bieden. Geen foto’s, geen standaard media maar een duidelijke video en/of VR-tour. Meer heb je niet nodig!

Waarom kosteloos aanbieden?

De vraag naar woningen is enorm en hiermee geven we verkopers de kans om zonder kosten de woning aan te bieden. Er zijn al veel te veel betaalbare sites waarvoor je geld moet betalen. Daarnaast zijn er sites waarvoor je een makelaar nodig hebt om je woning te plaatsen. Dat is niet van deze tijd vinden wij. De meerwaarde van een makelaar zit niet in het online plaatsen van een woning maar in de dienstverlening zelf.

Zijn jullie een concurrent van de makelaar?

Juist niet, iedereen mag hier een woning aanbieden, dat geldt ook voor makelaars. Daarnaast zien wij juist een mooie samenwerking met makelaars uit de regio.

Waarom alleen video of een VR-tour?

Er zijn al veel te veel sites waarop je al dan niet tegen betaling een “standaard” vermelding mag/kan plaatsen. Wil je meer van de woning laten zien? Dan is het dokken geblazen. Door de vele landingspagina’s of miniwebsites zie je soms door de bomen het bos ook niet meer. Video spreekt laat bewegende beelden zien en geven je wel of geen goed gevoel bij de woning. Met een VR-tour kan je zelfs door de woning wandelen. Volgens mij heb je niet meer nodig dan dat om een afspraak voor bezichtiging aan te vragen.

Dus wil jij beter zichtbaar zijn? Of staat je woning al wat langer te koop? Wil je eerst weten hoeveel interesse er in je woning is? Of wil je op een moderne manier je woning te koop zetten? Maak dan gebruik van de gratis plaatsing op NLVERHUIST en bereik duizenden potentiële kopers

Geheel gratis en zonder enige verplichting.

Ga naar: woning plaatsen >>

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor