Met kleine aanpassingen je huis beter verkocht
02 februari 2021 
2 min. leestijd

Met kleine aanpassingen je huis beter verkocht

Verkoop je huis beter.

Soms kun je met kleine aanpassingen je huis een stuk mooier maken en dat ziet de potentiële koper ook. Een mooi gestyled huis verkoopt gewoon beter. Niet voor niets zijn al die programma’s op TV die je laten zien hoe het moet. Echter de kosten houden ons vaak tegen maar dat is nu verleden tijd. Via NLVERHUIST bestel je eenvoudig een styliste “op afstand”. Hieronder leg ik uit hoe dat werkt.

Stap 1:

Maak met je mobiel foto’s van elke ruimte en vanuit elke hoek. Begin bij de plek waar je binnenkomt en loop zo op logische volgorde door het huis. Hiermee zorg je ervoor dat de stylist een volledig overzicht krijgt van de woning en van elke ruimte. Deze foto’s deel je met de stylist. Nadat je aanvraag in behandeling is genomen ontvang je hier de gegevens voor.

Stap 2:

De gecertificeerde styliste heeft de foto’s ontvangen en gaat er binnen enkele dagen mee aan de slag. Voor elke ruimte ontvang je advies hetgeen in een adviesrapport wordt vastgelegd. Het gaat erom dat het voor jou duidelijk is wat je aan kan pakken.

Stap 3:

Je ontvangt het rapport per mail en gaat ermee aan de slag. Mocht er iets niet duidelijk zijn kun je alsnog de styliste raadplegen. Volg de adviezen zoveel mogelijk op en je krijgt een mooie verkooppresentatie.

Een advies is geen verplichting maar…

Let op: Het betreft een advies en het is geen verplichting. Sommige zaken liggen gevoelig en kunnen de verkoper tegen de borst stuiten. Overweeg dan een andere keuze of overleg met de styliste welke mogelijk je nog meer hebt. Vaak verwoordt ze dit al in het rapport zodat je zelf een keuze hebt.

Er zijn verschillende manieren om een verkoopadvies uit te brengen en dit is er één van en werkt perfect. Een nieuwe werkwijze gedwongen door afstand te houden blijkt in de praktijk erg goed te werken.

Passeer ik hiermee niet de makelaar?

Nee juist niet, de makelaar zal er blij mee zijn dat je huis er mooier uitziet. Wanneer de makelaar met een styliste werkt zou ik die raadplegen en daarmee overleggen.

Is dit ook geschikt voor makelaars?

Wanneer je als makelaar nog geen gebruik maakt van stylingadvies en dat wel graag zou willen, kun je dat net zoals de consument simpel via NLVERHUIST aanvragen. Klik hieronder op de link en bestel stylingadvies op afstand.

Ga naar bestelpagina >

> Meer over product of dienst bestellen

Wat kost een stylingadvies op afstand?

We hebben bewust de kosten erg laag gehouden zodat we hiermee meer mensen kunnen helpen hun woning mooi te kunnen presenteren.

Conclusie:

Het kan veel eenvoudiger en makkelijker met stylingadvies op afstand. De styliste is hierin getraind en kan met de foto’s die ze ontvangt een zeer goed advies schrijven waardoor jouw presentatie beter wordt. De woning zal dan sneller en tegen een hogere opbrengst worden verkocht.

Tot slot:

Wil jij je woning ook kosteloos aanbieden via NLVERHUIST?

Ga dan naar: Direct Woning Plaatsen >

> Gratis verkoopaccount aanmaken

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Energielabel en energie

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor