VERHUIZEN MET MINDER STRESS, SCHAKEL EEN VERHUISCOACH IN
20 september 2019 
1 min. leestijd

VERHUIZEN MET MINDER STRESS, SCHAKEL EEN VERHUISCOACH IN

Verhuiscoach inschakelen

Tegenwoordig besteden we van alles uit en laten we van alles bezorgen en dat nog wel op de gekste tijden en op de onmogelijkste plekken. Waarom dan wel zelf inpakken en sjouwen bij een verhuizing? Of je hele verhuizing zelf planner terwijl er ook een verhuiscoach bestaat die jou kan helpen.

Wat doet een verhuiscoach eigenlijk?

De verhuiscoach begeleidt de verhuizing en geeft advies waar nodig. De verhuiscoach sjouwt niet zelf met spullen of dozen maar schakelt daar indien afgesproken een verhuisbedrijf voor in. De verhuiscoach pakt ook geen spullen in maar zie hem/haar als een soort manager die overzicht houdt en alles regelt.

Relax

Je hebt er een hele tijd naartoe geleefd en opeens is het zover. Maar dan slaat de stress toe en je denkt: Ik heb nog zoveel te doen… De periode van verhuizen is vaak een stressvolle periode maar bekijk het van de zonnige kant. Je leeft ergens naartoe en komt straks in je nieuwe droomhuis te wonen. Geniet van de dagen die je samen aan het klussen bent en geniet ervan hoe je samen alles bedenkt en inricht.

Het draaiboek

De verhuiscoach maakt vaak een draaiboek waar alles in wordt vastgelegd. Zo weet de coach precies wie, wat en waar iemand bezig is. Dit gaat van klusjesman tot verhuizers of zelfs adreswijzigingen. Durf jij het plannen van de verhuizing uit handen te geven? Schakel dan een verhuiscoach in en de verhuisstress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dat wil niet zeggen dat je niets hoeft te doen. Integendeel, maar je weet dat alles goed wordt geregeld zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Geen verhuizing is hetzelfde

Een scheiding, naar een verzorgingstehuis of appartement of zelfs naar het buitenland. Geen enkele verhuizing is hetzelfde. Dat maakt het werk van een verhuiscoach ook zo uitdagend. Het is een dankbaar beroep want de meeste mensen zijn enorm gespannen tijdens een verhuizing en zijn achteraf blij dat ze een verhuiscoach hebben ingeschakeld.

Klik hier als jij ook een verhuiscoach in wilt schakelen.

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook naar: Huis verkopen, aankoopmakelaar en  hypotheekadviseur

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor