Waarom mensen zelf hun huis verkopen?
20 oktober 2021 
2 min. leestijd

Waarom mensen zelf hun huis verkopen?

Waarom zelf je huis verkopen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen zelf hun huis verkopen en één van de redenen is dat een huis vaak binnen enkele dagen wordt verkocht. Snel de makelaarskosten verdiend wordt al snel gedacht maar doe het dan wel goed.

Een andere reden is dat ze zelf controle over het verkoopproces willen houden. Zelf de bezichtigingen doen en een gevoel bij de koper krijgen. Op zich klinkt dat logisch want het gaat om veel geld. Toch kan de keuze voor een goede makelaar je veel kopzorgen besparen.

Controle over het verkoopproces

Wil jij zelf controle houden over het verkoopproces of wil je geld besparen op makelaarskosten? Dan hebben we speciaal voor jou de aanbodsite van NLVERHUIST ontwikkeld. Geheel kosteloos je huis plaatsen en daarna delen via sociale media. Net zo makkelijk. Kun of wil je niet alles zelf doen? Besteed dan enkele zaken uit. Via bestel in het hoofdmenu kom je op de bestelpagina waar allerlei mogelijkheden worden geboden om producten of diensten te bestellen. Gewoon doen!

Kan ik zelf m’n huis wel verkopen?

Natuurlijk, iedereen kan tegenwoordig z’n huis zelf verkopen. Heb je geen verstand van bepaalde zaken? Dan vind je alle informatie op deze site. Kom je er dan nog niet uit? Stuur ons dan even een berichtje en we helpen je verder.

Zelf je huis verkopen is leuk om te doen

Wanneer je zelf je huis verkoopt krijg je gevoel bij de koper en maak je soms een andere keuze dan wanneer je via een makelaar verkoopt. De gunfactor speelt dan vaak een grotere rol. Je hebt namelijk alle bezichtigers zelf de woning laten zien dus maak je rechtstreeks kennis. Ook kun je vaak net iets meer over de woning vertellen omdat je er zelf woont. Informatie uit eerste hand vinden kopers ook fijn. Kopers willen graag weten hoe het is om in de woning te wonen. Die woonbeleving kun jij als geen ander overbrengen.

Start nu met het registreren en aanmaken van een verkoopaccount en bekijk wat je in moet vullen voor een mooie presentatie.

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

TIP: Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen:

Meer informatie over:

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Bouwkundige keuring en energie

Jouw woning gratis op onze aanbodsite aanbieden. Gewoon zonder enige verplichting en kosteloos je woning plaatsen op NLVERHUIST? Klik dan nu op de button voor meer informatie.

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor