Verkoop je huis met gemak zelf!
21 oktober 2021 
2 min. leestijd

Verkoop je huis met gemak zelf!

Huis met gemak zelf verkopen!

In deze tijd waar woningen snel worden verkocht is er een steeds grotere behoefte aan zelf je huis verkopen. Op deze website bieden we je alle tools om dit met gemak zelf te doen. Je huis aanbieden is geheel gratis en voor niets 🙂

Bepaal de waarde van je huis

Er is steeds meer data voor consumenten beschikbaar om de waarde van je huis vast te stellen. Via deze site kun je alvast een gratis woningwaarderapport opvragen. Let wel op dat je de juiste oppervlaktes hanteert anders kan de waarde enorm afwijken.

Gratis Waarderapport Opvragen >>

Wie bepaalt de vraagprijs?

De vraagprijs bepaal je zelf maar prijs jouw woning ook niet de markt uit. Doelstelling is dat jij aanvragen voor bezichtigingen ontvangt. Zoek hierin de balans tussen waarde en hetgeen je wilt vragen.

Maak een verkoopaccount aan en plaats je woning

Maak eenvoudig een verkoopaccount aan om je woning aan te bieden op NLVERHUIST. In je account kun je foto’s, de tekst, plattegronden en overige kenmerken invullen. Nadat de presentatie klaar is klik je op “publiceer” en je woning staat binnen een paar seconden online.

Promoot je woning via sociale media

Wanneer je woning online staat zie je automatisch de buttons om jouw woning te delen met de rest van Nederland. Vraag vrienden en bekenden jouw woning te delen en bereik zo nog meer potentiële kopers.

Bezichtiging(en) plannen

Geïnteresseerden die reageren nemen contact met je op om een afspraak voor bezichtiging te maken. Plan ze achter elkaar of organiseer een “open huis”! Zorg voor een deadline tot wanneer de kijkers kunnen bieden. Sluit de beste deal!

Aanvullende diensten afnemen

We kunnen voorstellen dat je bepaalde zaken uit wilt besteden. Daarom kun je via onze site diverse diensten en producten bestellen. Denk hierbij aan een fotograaf, tekstschrijver of de koopovereenkomst op laten maken. Doe wat jij makkelijk zelf kan en leuk vindt om te doen. De rest besteed je uit. Daarmee helpen we je graag.

Ga naar overzicht producten en diensten bestellen >>

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

TIP: Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen:

Meer informatie over:

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Bouwkundige keuring en energie

Wist je dat…

Wist jij dat je jouw woning gratis op onze aanbodsite aan kan bieden? Gewoon zonder enige verplichting en kosteloos je woning plaatsen op NLVERHUIST. Klik nu op de button voor meer informatie.

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor