LEEG HUIS VERKOPEN EN INRICHTEN MET KARTON
21 september 2019 
2 min. leestijd

LEEG HUIS VERKOPEN EN INRICHTEN MET KARTON

Huis inrichten met karton.

Verkoopmakelaar inschakelenWaarom kartonnen meubels de oplossing zijn bij het verkopen van een leegstaand huis! Wil je je woning verkopen, maar staat de woning leeg? En wil je je woning graag vlot en tegen een goede prijs verkopen? Richt je woning in met kartonnen meubels! Dat klinkt raar maar dat is het niet. Op de presentatie zie je soms helemaal geen verschil.

Beter verkoop resultaat

Over het algemeen worden ingerichte woningen sneller en beter verkocht dan woningen die leegstaan. Het verschil in opbrengst is zo’n zes procent en dat is natuurlijk de moeite waard! We begrijpen heel goed dat je geen hele inrichting gaat aanschaffen voor het verkopen van je huis. Kartonnen meubels zijn hier de perfecte oplossing voor! Hiermee kan je de belangrijkste kamers in huis inrichten en natuurlijk een gezellige sfeer creëren. Een gezellig huis trekt natuurlijk meer kijkers!

Meubels voor iedere ruimte

Met de kartonnen meubels kunnen we een volledig huis inrichten. We kunnen losse meubels bestellen maar complete zitkamers, eetkamers, slaapkamers en kantoren zijn ook mogelijk. Daarnaast zijn er zelfs volledige keukens te bestellen met keuze tussen verschillende opstellingen. Hoe leuk is dat!

Gedateerd interieur

Niet alleen voor leegstaande woningen, maar ook voor gedateerde woningen met gedateerd meubilair zijn kartonnen meubels een uitkomst. De verkoop van een woning begint natuurlijk met een aantrekkelijke presentatie en veel woningzoekers worden toch beïnvloed door de inrichting. De kartonnen meubels zijn nauwelijks van echte meubels te onderscheiden, dus voor een klein prijsje heb je een heel nieuw interieur!

Don’t sit

Uiteraard zijn de meubels stevig en kan je gewoon accessoires op de tafels zetten om de boel gezellig aan te kleden. De meubels zijn echter niet stevig genoeg om op te zitten, om die reden worden er bordjes op de meubels gezet met ‘don’t sit’ erop vermeld. Op die manier gaat er niemand per ongeluk op de bank zitten of ploft er iemand neer op het uitnodigende tweepersoonsbed!

Twijfel?

Kartonnen meubels zijn de meest makkelijke en budgetvriendelijke manier om je huis en/of kantoor zo professioneel mogelijk in te richten. Met hier en daar wat aankleding en accessoires is jouw woning helemaal klaar voor de verkoop! Wil jij advies van een stylist of heb je vragen? Stuur ons dan even een bericht.

Onmisbare tips huis verkopen >

> Ga naar verkoopstylist

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Makelaar, aankoopmakelaar en hypotheekadviseur.

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor