Hoe verkoop ik gratis mijn huis?
10 mei 2021 
2 min. leestijd

Hoe verkoop ik gratis mijn huis?

Gratis je huis verkopen.

Gratis bestaat niet zou je direct denken. Toch kun je via NLVERHUIST je huis gratis aanbieden op het aanbodgedeelte van onze site. Wil je diensten uitbesteden? Dan geven wij je die mogelijkheid maar de basis is gratis!

Waarom gratis je huis verkopen?

Toen ik dit concept bedacht vond ik, en dat vind ik nog steeds, dat je een huis gratis aan moet kunnen bieden. Het is te gek voor woorden dat er honderden euro’s worden gevraagd om alleen je huis op een website te laten zien. Daarnaast zijn er websites waar je als particulier geen toegang tot hebt. Met NLVERHUIST bieden we een gelijk speelveld voor zowel de verkoper als de makelaar.

Ja, ik wil ook gratis mijn woning aanbieden op de aanbodsite >

> Direct verkoopaccount aanmaken

Toch niet alles gratis?

Wil je een fotograaf bestellen, plattegronden laten maken, of een koopovereenkomst op laten stellen, kun je die eenvoudig bestellen via onze bestelpagina. Dat is geen verplichting maar zorgt wel voor een betere presentatie waarmee je potentiële kopers sneller binnenhaalt. Dat is ook het doel van een presentatie. Mensen verleiden om een afspraak voor bezichtiging te plannen.

Product of dienst voor verkoop huis bestellen >

> Bestel nu een fotograaf

Is gratis je huis verkopen beter dan via een makelaar?

Ieder z’n vak zal ik maar zeggen maar het internet heeft ervoor gezorgd dat ook verkopers zelf hun woning kunnen aanbieden en verkopen. Ben je een goede verkoper en heb je verstand van zaken? Dan is dat prima te doen. Schakel anders een makelaar in of bestel extra diensten of producten via deze site. Zo betaal je alleen voor hetgeen je nodig hebt en afneemt.

Conclusie:

Je huis gratis verkopen is een serieuze optie wanneer je hier zelf goed in bent. Heb je er totaal geen kaas van gegeten is het beter een makelaar in te schakelen. Je zou ook kunnen overwegen om je huis samen te verkopen met de makelaar of alleen de diensten af te nemen die je nodig hebt. Het is dan niet helemaal gratis meer maar je bespaart wel een hoop geld aan makelaarskosten. Kom je er niet uit? Stuur ons dan even een bericht via het contactformulier. Wil je liever een full-service makelaar inschakelen? Klik dan op de link hieronder.

Vraag gratis waardebepaling aan >

> Meer over huis verkopen

Handige checklist verhuizen

Heb je onze handige verhuisplanner al bekeken? Deze kan je raadplegen zodat je niets vergeet en op tijd kan beginnen met het plannen van je verhuizing. De verhuisplanner is opgedeeld in maanden en weken zodat je precies weet waar je op welk moment iets moet regelen. Maak daar gebruik van, het is geheel gratis.

Ga naar verhuisplanner >

> Gebruik de handige checklist verhuizen

Veel gestelde vragen

Terug naar overzicht

Anderen zochten ook op: Energielabel en bouwkundige keuring

Woning gratis plaatsen via NLVERHUIST

 

 

Over de schrijver
Overzicht van allerlei artikelen, tips en adviezen over verhuizen en de makelaardij. Je vindt hier met name Blogs over een huis kopen en verkopen maar ook de laatste nieuwtjes en tips en tricks. Mocht je desondanks nog een vraag hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
Reactie plaatsen

Ontdek voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op button en ontvang een gratis waardebepaling

 Gratis Waardebepaling
Duizenden mensen gingen je voor